Betekenisvol werken in de Afvalbranche

Impact van de afvalbranche

Dagelijks dragen zo’n 30.000 medewerkers in de afvalbranche bij aan een circulaire economie. Dag en nacht zorgen zij voor schone straten en het verwerken en recyclen van ons afval. Zij halen geen afval op, maar grondstoffen.

Werk dus dat ertoe doet, werk om trots op te zijn. Werknemers waar we goed voor moeten zorgen. Goed werkgeverschap en aandacht besteden aan de talenten van mensen is nu belangrijker dan ooit. 

OLY image 224 760

Webinar: no time to waste

Voor een circulaire economie is een circulaire arbeidsmarkt nodig. Er is ‘no time to waste’ om met goed werkgeverschap werknemers te binden en te behouden. Dat klinkt makkelijk, een goed werkgeversimago creëren en duurzaam werkgeverschap. Maar hoe doe je dat nou? En hoe zorg je ervoor dat de hele organisatie bijdraagt aan goed werkgeverschap? Met dit webinar maken we je bewust van alle aspecten die hierbij komen kijken, wat je kan doen en inspireren we je met praktijkvoorbeelden en inzichten. Met als hoofdspreker Steven Gudde, directeur Impact & Arbeidsmarkt bij Olympia.

Wat weet je na afloop?

·       Wat je morgen anders kunt doen om personeel te binden en behouden in de afvalbranche met betekenisvol werk;

·       Hoe je succesvol mensen aan je bindt door ze op te leiden en door te ontwikkelen.

Meld je aan voor het webinar

Olympia in de afvalbranche

Bij Olympia werken er dagelijks 1.500 flexkrachten in deze belangrijke branche, voor een groot deel van de afvalwerkers en recyclebedrijven in Nederland. Samen met onze klanten willen we bewegen naar een land waar afval niet hoeft te bestaan. Om dit te bereiken hebben we mensen nodig, werknemers die zich elke dag opnieuw betrokken voelen en gemotiveerd zijn om hier een steentje aan bij te dragen.

Werknemers zijn dus net zo goed grondstoffen, grondstoffen die we te leen hebben en waar we goed voor moeten zorgen. Door een veilige en fijne bedrijfscultuur, ontwikkelmogelijkheden, waardering en een goed salaris.
Werk van betekenis. Dat is waar wij voor staan.

Vuilnisman vuilnisvrouw

Ben je op zoek naar personeel in de afvalbranche?

Daar helpen we je graag bij. Bij Olympia bieden we verschillende diensten aan.

Werken met Olympia, dat betekent dit voor jou

kernwaarden verloop

Verbind je met onze 'wij maken het waar-mentaliteit'

OLY 003 icon 20190412 28

Verzeker je van altijd de juiste mensen

complimenten verloop2xPNG

Verbeter je resultaat met geïnspireerde flexkrachten

OLY 003 icon 20190412 19

Draag concreet bij aan een betere samenleving

1609744358398

Gerard Wiggers

Sr. Beleidsadviseur directie Afval en Grondstoffen bij gemeente Amsterdam

Olympia is specialist in de afvalbranche. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de pool, hun levering bij o.a. pieken en ad hoc situaties en de inzet van chauffeurs.

Kleurplaten

We zien dat er van veel beroepen nog geen kleurplaten zijn. Daarom hebben we kleurplaten ontwikkeld voor beroepen die van grote betekenis zijn.

Artikelen