Onze beloftes aan jou

Wij leren je echt kennen. We nemen de tijd en geven je energie

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, leren we je graag goed kennen. We luisteren aandachtig, nemen de tijd en om te begrijpen wie jij echt bent en wat voor jou belangrijk is. In het werk en in je leven. Nu en in de toekomst. Dat doen we met plezier en energie. Bij Olympia bruist het. Voor jou!

Wij vinden altijd snel werk dat bij jou past

Wij vinden voor jou altijd de juiste baan. Niet gewoon een baantje dat beschikbaar is, maar altijd werk dat het beste bij jou en jouw leven past. We gaan daarmee direct aan de slag en maken dat voor jou zo gemakkelijk mogelijk. Want we begrijpen dat het vinden van echt leuk werk al spannend genoeg is.

We begeleiden je bij je loopbaankeuzes en investeren in jouw vakkennis en persoonlijke groei

We helpen je niet alleen naar je volgende klus, maar bij het opbouwen van je loopbaan. We begeleiden je bij je keuzes en helpen je groeien. Als mens, vakkundig en ook financieel. We investeren in opleiding, tijd, begeleiding en aandacht, zodat jij stappen kunt blijven maken. Binnen je huidige baan, maar ook op weg naar een volgende.

Jij doet werk dat ertoe doet, voor jezelf en voor anderen

Wij geloven dat jij gelukkiger bent als je werk doet dat van betekenis is. Werk dat echt waarde toevoegt. Werk dat belangrijk is voor jou, maar ook voor je werkgever én voor de maatschappij. Onze praktische banen, in vitale beroepsgroepen, zijn onmisbaar en maken een verschil. Het is werk dat ertoe doet!

Maar hoe zit dat in de praktijk?

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel erg mooi, maar hoe ziet dat er nou eigenlijk uit?
Hieronder vind je de laatste nieuwsartikelen die invulling geven aan onze beloftes.

Artikelen