Welkom bij Mijn Olympia

Toegang tot jouw persoonlijke gegevens

Flexkrachten en Kandidaten

Login en bekijk of wijzig je persoonlijke gegevens. Ook registreer je hier je gewerkte uren, download je je loonstroken of je jaaropgaven. 

Inloggen

Klanten

Als klant van Olympia log je hier in voor het inzien van lopende plaatsingen, het accorderen van uren of het downloaden van facturen.

Inloggen

Privacy verzoeken

Wil je gebruikmaken van een of meerdere van jouw privacy rechten, zoals het recht op inzage, rectificatie en/of verwijdering? Stuur ons een verzoek.

Privacy verzoeken

Mijn Olympia voor kandidaten en flexkrachten is vernieuwd!

Werk jij bij Olympiaheb jij gesolliciteerd of je ingeschreven bij ons? Maak dan gebruik van Mijn Olympia. Je kunt hier heel eenvoudig je persoonlijke gegevens beheren, de status van je sollicitatie volgen en suggesties van interessante vacatures bekijken. 

Werk je al voor Olympia? Dan kun je ook je gewerkte uren invullen, betalingen inzien en je loonstroken en je jaaropgaven bekijken. Of op zoek gaan naar werk dat past bij je vervolgstap. 

De gegevens die je in Mijn Olympia invult kunnen wij gebruiken om werk te vinden dat voor jou van betekenis is. Beheer jouw profielgegevens daarom goed. Zo vergroot jij je kans op een baan die bij jou past. 

Bekijk hier de video over Mijn Olympia en ontdek de mogelijkheden.

Inloggen Mijn Olympia