Ik zoek personeel

Wij vinden de beste mensen voor jou

Je weet welke kennis en vaardigheden belangrijk zijn voor groei of continuïteit van jouw bedrijf. Toch is behoud of verder uitbouwen van je team geen eenvoudige opgave. Logisch dat je een specialist inschakelt. Olympia biedt diverse oplossingen om je verder te helpen, zoals uitzenden en werving & selectie. Ontdek wie we zijn en onze werkwijze.

Onze diensten

Ondernemend en lokaal

Ondernemen zit in het DNA van Olympia. Een belangrijk deel van onze organisatie bestaat uit franchise ondernemers. Onze ondernemers zijn zeer betrokken en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de lokale arbeidsmarkt. Hierdoor zijn we in staat een oplossing te bieden voor jouw vraagstuk.

Onze focusgebieden

Ervaren en innovatief 

Jouw toekomstige collega’s vinden eenvoudig de weg naar Olympia. 50 jaar ervaring en een gedegen werkwijze zorgen voor een vaste instroom. Door middel van analyse voorspellen we het aantal geschikte kandidaten en de benodigde inzet van extra media. Daarmee viel Olympia in de prijzen voor de meest innovatieve recruitmenttechnologie!

Betrokken en sociaal

Bij de selectie kijken we verder dan het CV. Olympia gelooft dat mensen die bewust zijn van waarom ze iets doen  en gelukkig zijn in wat ze doen écht kunnen bijdragen aan jouw groei. De merkbelofte “Olympia geeft werk betekenis” staat centraal in onze werkwijze. 

Meer over onze merkbelofte

Ontvang meer informatie