Ik zoek personeel

Neem contact op 

Wij vinden de beste mensen voor jou

Bij Olympia staan we klaar om jouw bedrijf te voorzien van medewerkers die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. En als we niet direct een passende kandidaat hebben, vinden we die voor je. We zijn in beide gevallen niet alleen benieuwd naar jouw huidige behoeften, maar ook naar jouw toekomstvisie.

Samen bouwen we aan die toekomst met geïnspireerde flexkrachten. Wij staan voor betekenisvol werk. Want medewerkers die betekenisvol werk doen zijn ruim 3 keer gelukkiger en 20% productiever dan de gemiddelde tevreden medewerker.

Onze diensten

Uitzenden

Met uitzenden bieden we personeelsdiensten aan. De medewerkers zijn bij ons in dienst, maar bij jou aan het werk. Jij profiteert van flexibele en gekwalificeerde medewerkers, precies wanneer jij ze nodig hebt. 

Werving en Selectie

Met werving en selectie koppelen we getalenteerde professionals aan jouw bedrijf. Zo kun jij je concentreren op andere belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering.

Inhouse

Bij onze inhouse-oplossing werken onze specialisten direct binnen jouw organisatie. Het voordeel is dat we altijd dichtbij zijn en gelijk inspelen op actuele personeelsvraagstukken en werkprocessen.

iStock 1331634338

Onze focusgebieden

OLY 003 icon 20190412 6 v2

Logistiek & Transport

Logistieke specialist in een dynamische sector.

OLY 003 icon 20190412 15 v2

Productie & Techniek

Succesvol in schaarse profielen in productie en techniek.
OLY 003 icon 20190412 8 v2

Klantcontact

Klantenservice in een digitaal tijdperk.

Werken met Olympia, dat betekent dit voor jou

 • Verbind je met onze ‘wij maken het waar’-mentaliteit
  Wij kennen onze klanten door en door en weten precies wat er op de werkvloer speelt. Samen staan we sterk en bouwen we aan een langdurige samenwerking.
 • Verzeker je altijd van de juiste mensen
  Wij gaan voor de beste match tussen werkgever en werknemer, nu en in de toekomst. Daar kun je op vertrouwen.
 • Verbeter je resultaten met geïnspireerde flexkrachten
  We investeren in onze flexkrachten met tijd, aandacht en ontwikkeltrajecten. Dat draagt weer bij aan een duurzame en waardevolle bijdrage binnen jouw onderneming.
 • Draag concreet bij aan een betere samenleving
  Sociaal ondernemen zit in ons DNA.

Neem contact op

b2ba4023 ddf3 4f45 85ac c32fd469c866

Ervaren en innovatief 

Al ruim 50 jaar zetten we onze ervaring en expertise in om onze klanten in het mkb, de logistieke sector, klantcontactcenters en de productie te laten groeien. Want als ondernemer wil je je maatschappelijke en financiële doelstellingen bereiken. Daarvoor heb je mensen nodig met dezelfde passie voor het bedrijf als jij. Die werk doen dat voor hun echt van betekenis is.

Wij zorgen voor een betekenisvolle match waardoor jij kunt groeien.
Bij de selectie kijken we namelijk verder dan het cv. Wij geloven dat mensen die bewust zijn van waarom ze iets doen  en gelukkig zijn in wat ze doen écht kunnen bijdragen aan jouw groei. De merkbelofte “Olympia geeft werk betekenis” staat centraal in onze werkwijze. 

Ondernemend en lokaal

Ondernemen zit in het DNA van Olympia. Een belangrijk deel van onze organisatie bestaat uit franchise ondernemers. Onze ondernemers zijn zeer betrokken en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de lokale arbeidsmarkt. Hierdoor zijn we in staat een oplossing te bieden voor jouw vraagstuk.

Ontvang meer informatie