Olympia, jouw partner in het vinden van nieuwe medewerkers

Jij wilt groeien om je maatschappelijke en financiële doelstellingen te bereiken. Hiervoor heb je medewerkers nodig die werk doen waarvoor ze elke dag weer vol energie hun bed uitkomen. Werk van betekenis dus. Dagelijks bieden wij werk van betekenis aan 10.000 mensen. Kom je personeel tekort? Schakel Olympia in om personeel te werven. Dat doen we al ruim 50 jaar als specialist in het MKB. Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

Wij zijn altijd dichtbij en toegankelijk. Zowel via onze 140 vestigingen, als via onze digitale kanalen. We zijn er ook in jouw regio en kennen daardoor de regionale arbeidsmarkt. Daarnaast profiteer je van onze kennis en kracht als landelijke speler: onze verregaande marktkennis door specialisatie in zes branches, digitale innovatiekracht, zicht op en snelle wendbaarheid bij trends in wetgeving en de arbeidsmarkt.

Wij ontzorgen jou zo snel mogelijk met intrinsiek gemotiveerde medewerkers

Gesprek van betekenis

Medewerkers die betekenisvol werk doen zijn ruim 3 keer gelukkiger en 20% productiever dan de gemiddelde tevreden medewerker. Met elke kandidaat voeren wij daarom een Gesprek van betekenis. Maar ook met jou. Zo brengen we een betekenisvolle match tot stand.

Specialist in MKB

Al 50 jaar zetten we onze ervaring en expertise in om onze MKB klanten te laten groeien. Jaarlijks zijn we hierdoor in staat om voor ruim 20.000 kandidaten bij 3.000 MKB klanten een betekenisvolle match te realiseren.

Samen ondernemen

Wij begrijpen jou als ondernemer. We weten wat jij nodig hebt om te groeien, we spreken dezelfde taal, we doen het samen. Wij bestaan tenslotte zelf ook uit ondernemende medewerkers en ondernemers.

Lokaal karakter

Wij zijn altijd dichtbij en toegankelijk. Met onze vestigingen en onze digitale kanalen. Ook in jouw regio. Daarnaast profiteer je van onze kennis en kracht als landelijke speler. 

Olympia is partner voor uitzenden en werving en selectie voor het MKB

Wij zijn specialist in de volgende branches:

Wij zorgen voor een betekenisvolle match

Wij werken aan werk dat ertoe doet. Zodat mensen kunnen bijdragen aan wat echt belangrijk is voor henzelf en hun omgeving. We hebben daarom een unieke formule ontwikkeld die leidt tot medewerkers die intrinsiek gemotiveerd aan het werk zijn. Die begaan zijn met jou en je bedrijf, die net dat stapje extra zetten. Wij zijn goed in het zoeken van personeel voor jouw organisatie. Wij weten hoe wij de juiste kandidaten kunnen vinden en matchen op drijfveren, passie en talenten passend bij jouw organisatie.

Dit kunnen wij omdat wij met jou als werkgever ook een Gesprek van betekenis voeren. Om echt te begrijpen hoe je bedrijf in elkaar zit. Wij kijken juist naar zachte criteria en leiden daarom zeer gemotiveerde kandidaten zelf op. Zo kunnen zij het beste uit zichzelf en uit jouw organisatie naar boven halen. En zo creëren we toegang tot een groot onbenut potentieel voor jouw bedrijf. Wij zorgen sámen voor groei door een betekenisvolle match.

Olympia geeft werk betekenis

De kracht van medewerkers die betekenisvol werk doen:

 • Zij zijn 3x gelukkiger

 • Zij zijn 20% productiever

 • Zij zijn ambassadeur van jouw organisatie binnen en buiten jouw bedrijf

 • Zij werken gepassioneerd, dit werk aanstekelijk

 • Zij melden minder vaak ziek en blijven langer bij een bedrijf, dus meer zekerheid

Wij helpen jou vandaag nog aan de medewerkers van morgen

Tijdelijk personeel (uitzenden)

 • Morgen al de juiste mensen bij je aan het werk.
 • Extra inzet bij pieken of ziekte.
 • Je personele administratie gedeeltelijk uitbesteed.
 • Mogelijkheid tot overname in vaste dienst.
 • Wij begeleiden en coachen medewerkers die via ons bij jullie werkzaam zijn. 

Vast personeel (werving & selectie)

 • Kandidaten direct bij jou in dienst.
 • Het gehele werving- en selectieproces nemen wij uit handen.
 • Onze manier van matchen levert kandidaten op die écht langdurig bij jouw organisatie passen.
 • Via ons uitgebreide netwerk snel toegang tot de beste kandidaten. 

Onze klanten zeggen:

Yvanka Pfeifer, Corporate recruiter bij Collé Rental en Sales

‘Het zorgen voor een betekenisvolle match met een kandidaat sluit exact aan bij de zienswijze van ons bedrijf. Dit zorgt voor gemotiveerde medewerkers die waardevol zijn voor je bedrijf. Olympia helpt ons dit te realiseren.
Bij Olympia heb ik heel erg het gevoel dat we samen aan het ondernemen zijn. Ze hebben veel energie gestopt in het leren kennen van ons bedrijf en denken altijd met ons mee. Je kunt daarom echt stellen dat Olympia bijdraagt aan onze groei.’

Ellen van Hierden, Directeur bij Artra

‘Samen ondernemen is samen risico's nemen, fouten maken, succes vieren en van elkaar leren. Dat kan ik met Olympia en dat is waar het mij om gaat, echt het allerbelangrijkste.’

Nieuwsgierig geworden?