Onze beloftes aan jou

Verbind je met onze "wij maken het waar"-mentaliteit

Olympia wordt gekenmerkt door onze unieke ‘wij maken het waar’-mentaliteit. Wij kennen jou, weten wat er speelt en zetten met plezier onze schouders eronder om voor jou van waarde te zijn. Dat doen we samen. Met onze collega’s, onze flexkrachten en met jou. En als het wat minder gaat of complexer is, dan schakelen we nog een tandje bij. Natuurlijk krijgen we niet alles voor elkaar maar we gaan wel tot het uiterste.

Verzeker je van altijd de juiste mensen

Wij vinden voor jou de juiste mensen. Niet per se het grootste talent of de meest indrukwekkende CV, maar altijd de persoon die het beste bij jou en jouw vraag past. Nu en in de toekomst. Daar mag je op vertrouwen.

Verbeter je resultaat met geïnspireerde flexkrachten

We faciliteren je bij het behalen van je resultaten. We weten waar je naartoe wilt, in goede en in mindere tijden. En investeren in onze flexkrachten, met tijd, aandacht en ontwikkeltrajecten. Zodat ze duurzaam van maximale waarde voor jouw onderneming kunnen zijn.

Draag concreet bij aan een betere samenleving

Als impactbedrijf zit sociaal ondernemen in ons DNA. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen zich optimaal ontwikkelt door werk dat voldoening geeft. Hiermee creëren we economisch succes en maatschappelijke impact voor de huidige samenleving én volgende generaties. Ook zetten we continu mooie stappen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering.

Maar hoe zit dat in de praktijk?

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel erg mooi, maar hoe ziet dat er nou eigenlijk uit?
Hieronder vind je de laatste nieuwsartikelen die invulling geven aan onze beloftes.

Artikelen