Wat jij doet,
doet ertoe.

Jij geeft betekenis via werk omdat je bijdraagt aan wat belangrijk is voor jou of voor anderen. Kortom: wat jij doet, doet ertoe. Daar helpen we jou graag bij. Daarom willen wij je beter leren kennen.

Wie ben je en waar krijg je energie van? Wat is je dierbaar? Waar ben je trots op en wat wil je bereiken? Vertel ons waar jij je wekker voor zet en samen ontdekken we welk werk, welke stage of opleiding het beste bij jou past. Het geeft extra glans aan de dag als je via werk bereikt wat je dierbaar is, doet waar je trots op bent en wordt gewaardeerd om wat je doet.

Olympia geeft werk betekenis.

Wat is nou precies de betekenis van werk?

Wat is nou precies de betekenis van werk?

Wat is dat nou precies, betekenisvol werk? Wij willen weg van de hype en terug naar de basis. Terug naar de echte betekenis die het voor ons heeft. In onze position paper lees je hoe Olympia het begrip Betekenis van werk en Betekenisvol werken duidt, onderbouwd door de wetenschap.

Download onze position paper

Laura en Daniel

Laura en Daniel

Productiemedewerkers


"Laura en Daniel kwamen in dezelfde ploeg terecht, maar door hun professionele houding merken collega’s niet eens dat ze een stel zijn."

Lees meer

Hussam

Hussam

Bank constructiemedewerker

“Hussam is vastberaden om het wagenpark rijdende te houden en hij draagt bij aan een positieve werksfeer." Dit maakt hem tot de ideale collega.

Lees meer

Erwin

Erwin

Heftruckchauffeur


"Erwin bedenkt niet alleen slimme oplossingen voor afwijkende pakketten, maar hij stimuleert ook zijn collega’s om flexibel en creatief te zijn."

Lees meer

Sjannie

Sjannie

Receptioniste


"Sjannie luistert en spreekt met iedereen. Zo zorgt zij altijd voor een extra positieve sfeer. Sjannie geniet van de uitdaging en diversiteit van haar werk."

Lees meer

Waar krijg jij energie van?

OLY 003 icon 20190412 1

De omgeving

Bijdragen aan een schone, veilige of sociale plek.

OLY 003 icon 20190412 1

Erkenning

De waardering van en voor anderen.

OLY 003 icon 20190412 22

Ontwikkeling

Interessant werk doen en blijven leren van elkaar.

Hicham

Hicham

Medewerker klantenservice

"Hicham kan ieder gesprek ‘omtoveren’ tot een positief gesprek. Zo draagt hij bij aan de goede reputatie van het CCA, de gemeente en zelfs Amsterdam."

Meer over Hicham

Marc

Marc

Vrachtwagenchauffeur

“Marc staat stevig in zijn schoenen. Dat komt in zijn werk als vrachtwagenchauffeur goed van pas als er een logistiek probleem is."

Meer over Marc

Meriam

Meriam

Operator energietechniek

“Meriam houdt de energie installaties continu in topconditie. Zo kan het ziekenhuis patiënten de zorg bieden die ze nodig hebben.”

Meer over Meriam

Wiona

Wiona

Managementassistente

“Door de efficiënte planning van Wiona hoeven mensen minder lang te wachten tot hun schade wordt opgenomen en hun uitbetaling wordt afgehandeld."

Meer over Wiona

Over ons

Olympia is opgericht in 1969. Inmiddels zijn we met meer dan 850 collega’s verdeeld over 130 vestigingen. Dagelijks verbinden we meer dan 15.000 kandidaten aan opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Met onze merkbelofte "Geeft werk betekenis” geven we invulling aan het verbinden van mensen met werk waar zij goed in zijn en gelukkig van worden.

Jeroen

Jeroen

Vrachtwagenchauffeur

“Jeroen rijdt asfalt. Hij laat zijn vriendin zien welk stuk asfalt hij heeft helpen leggen. Het voelt goed dat iedereen daar weer veilig rijdt.”

Meer over Jeroen

Talje

Talje

Architect i.o. en teammanager

“Talje zorgt dat mensen zich gezien voelen en stimuleert initiatieven van haar teamleden. Ze laat haar team elke dag zien dat ze het écht samendoen.”

Meer over Talje

Ayoub

Ayoub

Trambestuurder

“Ayoub stelt toeristen gerust als ze niet weten waar ze zijn. Hij legt graag uit dat ze echt op tijd de plaats van bestemming zullen bereiken. Telkens opnieuw.”

Meer over Ayoub

Jorino

Jorino

Chauffeur huisvuilinzameling

“Jorino draagt bij aan een schoon Amsterdam. Mensen vinden het fijn wat hij doet. Ze bedanken hem vaak. Toeristen maken foto’s of filmpjes.” 

Meer over Jorino

Olympia over werk van betekenis

OLY image 404 100

Manon

Senior Consultant

“Het geeft me voldoening als ik iets kan betekenen voor iemand anders. Zoals het vinden van dé perfecte match. De afwisseling, dynamiek en verantwoordelijkheid vind ik heel fijn in mijn functie. Geen dag is hetzelfde, juist omdat ik met zoveel verschillende mensen werk.“

OLY image 405 100

Soraya

Social Return Consultant

“In mijn werk kan ik doen waar ik achter sta: het beste uit mensen halen. De blijheid die ze uitstralen omdat hun toekomst er beter uit ziet, betekent heel veel voor mij. Het geeft mij energie om nog meer uit mijzelf te halen en iets terug te geven.”

Enthousiast geworden?

Ga met ons in gesprek. Wij geloven erin dat iedereen het recht heeft om werk van betekenis te doen. Dat gaat verder dan gelukkig zijn met je werk. Het gaat erom dat je via je werk van betekenis bent voor jezelf en je omgeving. Geïnteresseerd in hoe we samen jou in je kracht kunnen zetten? Laat je gegevens achter, we komen graag met je in contact.

Gesprek aanvragen