Word franchise ondernemer

Wat ga je doen?

Zoek jij zelfstandigheid, uitdaging en financiële onafhankelijkheid? Zit ondernemen je in het bloed? Is uitzenden of arbeidsbemiddeling je passie en wil je meegroeien met een solide organisatie? Dan ben je bij Olympia aan het juiste adres. 

Op onze vestigingen werken gedreven teams dagelijks aan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in de breedste zin van het woord. Voor diverse vestigingen zijn wij op zoek naar nieuwe ondernemers.

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, is het grootste lokale uitzendbureau van Nederland. Onze vestigingen worden geleid door ondernemers die uit dezelfde regio komen, waardoor wij dezelfde taal spreken als onze klanten en kandidaten. De spirit van het ondernemerschap tekent onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, ons franchise model. Ondernemen betekent voor ons handen uit de mouwen en hoofd uit de wolken!

Samen vormen we een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. Van de voordelen die dat biedt, profiteren we ook meteen weer: aanvullende expertise vanuit het Olympia Service Center en een sterke (online) wervingskracht. Dus met zowel landelijke als lokale aanwezigheid en expertise combineren we het beste van twee werelden. En dát maakt ons uniek!

Onze vestigingen bevinden zich in alle hoeken van het land, van Amsterdam tot Groningen, en van Den Helder tot Maastricht. 

Wie ben je?

We zoeken iemand die, met een stevig regionaal netwerk en kennis van de uitzendbranche, de vestiging verder wil uitbouwen. Dat doe je uiteraard met passie en vakkennis. Door elke dag met plezier en overtuiging aan de slag te gaan met bestaande en nieuwe opdrachtgevers en ze voortdurend te voorzien van de juiste mensen bouw je de vestiging uit en creëer je je eigen succes.

Vanaf dag één heb je een A-merk kwaliteitsimago en een stevige naamsbekendheid. Bovendien mag je rekenen op professionele Back Office- en Marketing ondersteuning, een succesvol National Account Team en kun je (net zoals je team) deelnemen aan de leerzame en inspirerende programma's van de Olympia Academy. Daardoor wordt je veel geregel en gedoe bespaard, ben je nog sneller succesvol en kun je je focussen op dat waar je goed in bent: de dagelijkse business! Je vindt het leuk om elke dag weer te werken aan de beste versie van jezelf, je team en je opdrachtgevers. Als ondernemer bij Olympia maak je met jouw eigen uitzendbureau een vliegende start. Voordat je begint heb je al naam gemaakt!

Wat mag je verwachten?

Een duidelijk beeld van waar je aan begint als ondernemer is natuurlijk van groot belang. De afdeling Franchise zaken of een van onze regio directeuren beantwoorden graag al je vragen. Heb je vragen, stuur dan een bericht via onderstaand formulier. 

Vraag meer informatie aan