Marnix is Collega van het Jaar 2023

  • 6 apr. 2023 08:00

En de winnaar van Collega van het Jaar 2023 is geworden… Marnix!

Vanaf februari kon iedereen zijn favoriete collega nomineren voor de titel Collega van het Jaar 2023.

Uit alle nominaties zijn er vier finalisten gekozen. Deze finalisten zijn gekozen op basis van de positieve impact die zij hebben op hun collega’s. In maart kon heel Nederland kon stemmen op zijn favoriet.
Marnix kreeg de meeste stemmen en heeft daarmee de eervolle titel “Collega van het Jaar” 2023 gewonnen!

Collega Onur gaf Marnix op voor de verkiezing en is ontzettend trots dat Marnix heeft gewonnen. Ook collega Danne vindt dit terecht en noemt Marnix de beste collega ever!
Waarom? Dat is simpel, omdat hij elke dag het beste in zijn collega’s naar boven haalt. Hij is degene die altijd klaarstaat om iemand te helpen met een probleem. En als je je hart wil luchten? Marnix neemt de tijd en luistert naar je.”

Nationale Collegadag wordt jaarlijks gevierd

Op de eerste donderdag van april viert Nederland jaarlijks Nationale Collegadag. Dé dag waarop circa 9 miljoen collega’s in Nederland stilstaan bij wat zij voor elkaar betekenen. Want collega’s geven werk betekenis omdat je met elkaar plezier hebt, van elkaar leert en elkaar helpt om persoonlijk te groeien. Daarom nemen arbeidsbemiddelaar Olympia en reclamebureau Everybody Likes Penguins gezamenlijk het initiatief om deze dag te organiseren sinds 2021.

In 2021 won Cerina deze titel en in 2022 Annelies.

Doe de Collega quiz

Met welke collega’s werk jij het prettigst samen? Jullie samenwerking is waarschijnlijk fijn omdat jullie persoonlijkheidstypen goed matchen. Wil je weten welk type collega het beste bij jou past? Doe de quiz en kom erachter! 


Thema's
Gerelateerde artikelen