Annelies is Collega van het Jaar 2022!

  • 7 apr. 2022 09:52

Zorgzame Annelies kreeg de meeste stemmen en is de winnares!

Planner Annelies van Technische Unie is dé Collega van het Jaar 2022. Dat hebben wij bekend gemaakt op Nationale Collegadag, dat jaarlijks elke 1e donderdag van april gevierd wordt. Met haar betrokkenheid, humor en zorgzame karakter maakt zij voor haar collega’s het verschil. Haar collega’s nomineerden Annelies waardoor zij één van de vijf finalisten werd van de landelijke verkiezing.

Collega’s van Annelies verrasten samen met Olympia de Collega van het Jaar op haar werk bij Technische Unie met een optreden in de kantine. Singer-songwriter Maarten van Veen en zangeres Marjet Spook speelden een speciaal liedje dat helemaal op haar lijf was geschreven: Annelies! Jij zet een tandje bij, en we kunnen weer door, de uren gepland, de targets gehaald, jij speelt het klaar. Je bent collega van het jaar!

Annelies was ontzettend verrast en voelde zich vereerd. Ze vindt dat al haar collega's Collega van het Jaar zijn, maar ook zegt ze: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd, dat is mijn motto. Dus ik bezorg iedereen elke dag een glimlach. Bij mij kan iedereen altijd terecht, met aandacht luister ik naar mijn collega’s. Mijn dag is goed als mijn collega’s een goede dag hebben gehad.”

Haar collega Roy nam het initiatief om Annelies te nomineren: “We dachten, zou ze het wel leuk vinden dat we haar nomineren? Misschien is ze te bescheiden. Maar toen ze finalist werd en heel Nederland op haar kon stemmen, werd ze steeds trotser. Voor mij is zij de terechte winnaar, omdat ze een groot verschil maakt op de werkvloer.

 

Lees haar interview op AD.nl


Thema's
Gerelateerde artikelen