Olympia stijgt in MT1000

  • 27 feb. 2023 15:50

Olympia behoort volgens zakelijke beslissers tot de top-4 van beste uitzenders & detacheerders. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek MT1000 uit 2022. Olympia klimt op de lijst van runner-up in 2021, naar plek vier, in de categorie Uitzenders & Detacheerders. In de totale lijst van de 1000 meest gewaardeerde bedrijven in Nederland, staat Olympia op plek 267.  

CDO bij Olympia, Gabriella Serreli zegt: “Stijgen van positie 11 naar 4 in de lijst met vakgenoten is een mooie prestatie. Want dat betekent dat onze relaties en partners de manier waarop wij werken, waarderen. Samen met onze flexkrachten, klanten en bijna 900 Olympianen geven we dagelijks betekenis via ons werk. Daar gaan we onverminderd mee door.”  

Onze strategie draait om betekenisvolle groei. Van Olympia als geheel, en ook van onze franchisenemers, flexkrachten, klanten en medewerkers. En dat betekent groeien in waarde. In de waarde die ons werk heeft voor al onze opdrachtgevers, flexkrachten, medewerkers én maatschappij. Daarom blijven we onszelf uitdagen om meer waarde toe te voegen aan onze klanten en flexkrachten.  

Over MT1000 

Uitgever MT/Sprout heeft dit jaarlijkse onderzoek uitgevoerd met het Amsterdam Centre for Business Innovation. Zakelijke beslissers worden in dit onderzoek gevraagd hun ervaringen te delen over de bedrijven waar zij de laatste drie jaar mee hebben gewerkt. Het onderzoek van 2022 telt 2.121 respondenten. Lees hier de volledige onderzoeksverantwoording van de MT1000.  

 


Gerelateerde artikelen