NLtraining en Olympia

Werk van betekenis

  • 7 jul. 2020 14:05

Wij geloven dat ieder mens een unieke waarde heeft die via werk tot uitdrukking kan komen. We geloven ook dat iedereen werk zou moeten kunnen doen waar hij of zij gelukkig van wordt. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie hebben hier wat meer hulp bij nodig. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om juist hen mee te nemen in de maatschappelijke transitie naar werk van betekenis. Zo zorgen wij voor de ontwikkeling en groei van mensen, bedrijven én van onze samenleving.


Olympia bemiddelt niet alleen kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt náár mooie werkplekken, maar zorgt er ook voor dat zij duurzaam inzetbaar zijn óp deze werkplekken. Dit doen ze vanuit het team Olympia Werkvertrouwen en de hard werkende medewerkers op de vestigingen, maar ook met onze nieuwe partner, NLtraining.

Samenwerking NLtraining

NLtraining is een succesvol bedrijf in de wereld van het leren van de Nederlandse taal en integratie. Of je nu al heel lang in Nederland woont of hier nog maar net bent, of je geboren bent in Nederland of in een ander land; iedereen kan bij NLtraining terecht voor een geschikte cursus. Met ruim 140 cursuslocaties zijn zij goed bereikbaar voor hun ruim 5000 cursisten die momenteel NT1 of NT2 lessen volgen.
Vanuit deze unieke samenwerking gaan wij ons richten op statushouders die momenteel NT2 lessen volgen én die klaar zijn voor een start op de arbeidsmarkt. Via deze samenwerking koppelen we kandidaten aan onze mooie vacatures. De statushouders die al voor ons werken maar extra taalondersteuning nodig hebben, omdat zij klaar zijn voor hun volgende stap op de arbeidsmarkt, krijgen taallessen op maat, gericht op vaktaal. Dit is een maatwerktraject waarbij er samen met de uitzendkracht, Olympia Werkvertrouwen, NLtraining en de opdrachtgever gekeken wordt naar wat het beste werkt voor de uitzendkracht. Dit doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat iedere kandidaat een unieke waarde heeft voor de opdrachtgevers waar wij als Olympia mee samenwerken. Zo werken wij samen aan een toekomstbestendige en inclusieve arbeidsmarkt waar voor iedereen een plek is. Samen realiseren wij duurzame inzetbaarheid.

Joop NLtraining 2

Thema's
Gerelateerde artikelen