Kennisevent 29 september: hoe ontsluit je onbenut talent?

Zo deden Olympia en de provincie Gelderland dat

  • 9 sep. 2022 09:33

Kennisevent Olympia & Provincie Gelderland - Logistiek & Transport

Kennisevent Olympia & Provincie Gelderland - Logistiek & Transport

Hoe kom ik aan gemotiveerde en goedopgeleide mensen, nu en in de toekomst? Deze vraag is aan de orde van de dag. Hét antwoord ligt in het duurzaam inzetbaar maken van onbenut arbeidspotentieel. Olympia, Provincie Gelderland, bedrijven en opleiders in de sector Logistiek & Transport sloegen de handen ineen. Ze bieden arbeidskrachten uit de regio Gelderland perspectief op werk en persoonlijke groei. Met het leerwerktraject is succesvol ingezet op bij- en omscholing. Tijdens een inspiratiesessie op 29 september op de Olympia vestiging in Lichtenvoorde vertellen we je over dit traject en de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Dit evenement is gratis.

Winwin

Bij het leerwerktraject draait het om anders kijken naar de betekenis van werk en het perspectief van mensen. Arbeidskrachten werken, leren en krijgen een inkomen tegelijk. Ze ontwikkelen zich en blijven aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt. En werkgevers beschikken direct over gemotiveerde nieuwe medewerkers. Winwin dus.

Hoe het leerwerktraject werkt en wat de resultaten en marktontwikkelingen zijn, dat delen we graag met andere werkgevers, gemeentes en provincies. 

Dit is het programma

 

  • 10.00 uur: Provincie Gelderland - Onderwijs & Arbeidsmarkt over 'Zo gaan we op weg naar een 'inclusieve arbeidsmarkt'
  • 10.15 uur: Steven Gudde, directeur Arbeidsmarkt & Impact Olympia over ‘Belang van skillsmatching' en een praktijkvoorbeeld uit het onderzoeksproject van Sharehouse/TNO
  • 11.15 uur: Bas te Velthuis, specialist Opleiden Olympia over ‘Het leerwerktraject in de praktijk’
  • Groepsdiscussie
  • Netwerklunch
  • 13.30 uur einde

Meer weten over het vergroten van de waarde van werk en de mogelijkheden van de transitie van werk naar werk door onbenut arbeidspotentieel te verwelkomen? Mis dit kennisevent dan niet. Meld je aan via deze link. 

Meld je aan

Online deelnemen?

Online volgen?
Is Lichtenvoorde te ver rijden? Volg het event dan online, door deze voorkeur aan te geven op het aanmeldformulier.


Thema's
Gerelateerde artikelen