Olympia organiseert Collega van het jaar-verkiezing 27 mei

17-05-2021

Op 27 mei, de laatste donderdag van mei, viert Olympia de jaarlijkse Nationale Collegadag. Dé dag waarop 9 miljoen collega’s in Nederland stilstaan bij wat zij voor elkaar betekenen. Zeker nu veel collega’s al meer dan een jaar op afstand van elkaar werken, is de waarde van de collega alleen maar groter geworden.

Dit geldt zeker voor de collega’s die ‘gewoon’ hebben gewerkt op de werkvloer omdat zij cruciaal werk doen waar dat bij nodig is.
Door een hoog ziekteverzuim in Nederland is de werkdruk in Nederland alleen maar groter geworden. Een fijne collega maakt dan het verschil. Voor het derde jaar op rij wordt de Nationale Collegadag gevierd. Een gezamenlijk initiatief van Olympia en creative agency Everybody Likes Penguins. Om het belang van deze dag extra kracht bij te zetten, wordt dit jaar voor het eerst de ‘Collega van het Jaar’ gekozen.

‘Collega van het Jaar’ uitgeroepen door Olympia

Olympia geeft werk betekenis. Zij werken aan werk dat ertoe doet. Zodat mensen bijdragen aan wat belangrijk is voor henzelf en hun omgeving. En zo betekenis geven via hun werk. Olympia heeft Nationale Collegadag omarmd omdat de arbeidsbemiddelaar een podium wil geven aan al die collega’s die het verschil maken via hun werk. Vanaf vandaag kan iedereen een collega nomineren voor ‘Collega van het Jaar’- verkiezing via www.nationalecollegadag.nl. De winnaar wordt gekozen door een jury en bekendgemaakt op 27 mei.

Uit je waardering voor je collega

Olympia roept heel werkend Nederland op die ene bijzondere collega die werk extra betekenis geeft te nomineren voor de verkiezing. Maar er zijn ook andere manieren om je waardering uit te spreken. Door bijvoorbeeld een mooie foto van een gewaardeerde collega te delen via social media. 


Olympia 20212414 2
Perscontact Karlijn Stoelinga