Marnix uit Nieuwpoort is Collega van het Jaar 2023

06-04-2023

Hoofddorp, 6 april, Nationale Collegadag, 2023 -  Marnix uit Nieuwpoort (ZH), Creative & Director of Photography bij KLCK, mag zichzelf van Collega van het Jaar 2023 noemen. Marnix kreeg de meeste stemmen in de landelijke Collega van het Jaar-verkiezing, die jaarlijks wordt georganiseerd door Olympia. Zijn collega’s vinden hem de terechte winnaar omdat hij veel voor het team betekent, met zijn lach, humor en helpende hand.

 

Collega Onur gaf Marnix op voor de verkiezing en is ontzettend trots dat Marnix heeft gewonnen. Ook collega Danne vindt dit terecht en noemt Marnix de beste collega ever!
Waarom? Dat is simpel, omdat hij elke dag het beste in zijn collega’s naar boven haalt. Hij is degene die altijd klaarstaat om iemand te helpen met een probleem. En als je je hart wil luchten? Marnix neemt de tijd en luistert naar je.”

Nationale Collegadag wordt jaarlijks gevierd

Op de eerste donderdag van april viert Nederland jaarlijks Nationale Collegadag. Dé dag waarop circa 9 miljoen collega’s in Nederland stilstaan bij wat zij voor elkaar betekenen. Want collega’s geven werk betekenis omdat je met elkaar plezier hebt, van elkaar leert en elkaar helpt om persoonlijk te groeien. Daarom nemen arbeidsbemiddelaar Olympia en reclamebureau Everybody Likes Penguins gezamenlijk het initiatief om deze dag te organiseren sinds 2021.

 


Olympia 20212414 2
Perscontact Karlijn Stoelinga