Met zijn directheid en humor zorgt Marc voor tevreden klanten

“Marc (29) reageert op een Facebookbericht waarin wij nieuwe chauffeurs zoeken om op te leiden. Hij loopt onze vestiging binnen en ik zie een grote man met een enorme glimlach. Bescheiden, maar ook iemand die meteen zegt waar het op staat. En iemand met een klein hartje, zo begrijp ik tijdens ons gesprek.”

“Marc wil vrachtwagenchauffeur worden. Uitzoeken, meedenken en regelen ziet hij als belangrijke onderdelen van de job. Hij wil de verantwoordelijkheid dat de lading tijdig en in goede staat bij de klant aankomt. Marc lijkt me een geschikte kandidaat voor een van onze klanten, transportbedrijf Salari. Daar zijn ze op zoek naar mensen die van aanpakken weten. Om die stap te kunnen zetten volgt Marc onze interne opleiding tot vrachtwagenchauffeur en gaat aan de slag.”

Met zijn daadkrachtige aanpak en een gezonde dosis humor zorgt Marc voor tevreden klanten

“Dat Marc stevig in zijn schoenen staat, komt in zijn werk goed van pas. Als vrachtwagenchauffeur loop je zo nu en dan tegen een logistiek probleem aan. Een vracht staat nog niet klaar of er zijn wijzigingen op het laatste moment. Vriendelijk, eerlijk en met een dosis humor gaat Marc gelijk in gesprek met de planners. Samen met de planners weet hij er altijd voor te zorgen dat er ergens een tandje bijgeschakeld wordt. Zo is het planningsprobleem opgelost.”

“Maar hij kan ook goed inschatten wat het belang van zijn lading voor de klant is. Zo stelt hij de juiste prioriteiten. Daarmee zorgt hij dat de lading er ook op het gewenste moment is. En dat wordt gewaardeerd. Marcs gedrevenheid en inzet zorgen voor tevreden klanten en maken hem geliefd bij de planners.”

OLY 002 body 20190919 1

Marc heeft zijn gewilde chauffeursbaan en motiveert met passie anderen voor zijn vak

“Marc is in zijn element bij Salari. Hij heeft de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die hij wilde en hij kan lachen met de planners en de klanten. Door de stabiliteit van deze baan kon hij de overstap maken naar een ander appartement. Salari is heel blij met gedreven Marc, die zo voor zijn klanten gaat.” 

“Bij Olympia waarderen we Marc enorm. Hij helpt ons graag bij het werven van kandidaten voor onze opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Bij elke bijeenkomst is hij aanwezig. Met zijn aansprekende en overtuigende verhalen uit de praktijk maakt hij de aanwezigen erg enthousiast. Zo zorgt hij voor toekomstige blije collega’s. Na iedere bijeenkomst realiseer ik me weer wat een fijne, inspirerende man Marc toch is.”

Wat Marc doet, doet ertoe.

Vincent - Olympia Roermond

Enthousiast geworden?

Ga met ons in gesprek. Wij geloven erin dat iedereen het recht heeft om werk van betekenis te doen. Dat gaat verder dan gelukkig zijn met je werk. Het gaat erom dat je via je werk van betekenis bent voor jezelf en je omgeving. Geïnteresseerd in hoe we samen jou in je kracht kunnen zetten? Laat dan je gegevens achter, we komen graag met je in contact.

Gesprek aanvragen

Wat Ayoub doet, doet ertoe

“Ayoub stelt toeristen gerust als ze niet weten waar ze zijn. Hij legt graag uit dat ze echt op tijd de plaats van bestemming zullen bereiken. Telkens opnieuw.”

Meer over Ayoub