Olympia bekroond tot Diversity Champion op LinkedIn

01-12-2021

Olympia is bekroond tot Diversity Champion op LinkedIn, binnen de Search & Staffing branche. In de strijd naar deze titel liet de uitzendorganisatie Brunel en Timing achter zich tijdens de jaarlijkse LinkedIn Talent Awards. Olympia is geselecteerd voor deze award omdat wij gesprekken starten en inspireren over onderwerpen als diversiteit, inclusie en gelijke kansen op werk. Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen volgens Olympia en LinkedIn. 

Dimitri Yocarini, CEO Olympia zegt: “Wat een geweldige erkenning voor wie wij zijn en wat we doen. Betekenisvol werk voor iedereen. Deze award is het resultaat van alle Olympianen die zich dagelijks inzetten om iedereen die wil werken te helpen deelnemen aan de arbeidsmarkt. Daar zijn ze trots op en dat dragen ze onder andere uit via sociale media.”

Werkvertrouwen

Olympia gelooft dat iedereen een unieke waarde heeft die via werk tot uitdrukking komt. Diverse talenten en vaardigheden van mensen zo goed mogelijk matchen met werkgevers en hun cultuur. Met deze inclusieve benadering van arbeidsbemiddeling wordt niemand uitgesloten. Omdat inclusiviteit en diversiteit nog lang geen vanzelfsprekendheid is op de arbeidsmarkt, heeft Olympia de afdeling Werkvertrouwen

 


Olympia 20212414 2
Perscontact Karlijn Stoelinga