Coronavirus: handel zorgvuldig en beperk risico’s

Op deze pagina lees je hoe wij als werkgever met het coronavirus omgaan. We delen hier hoe wij de risico’s op meer besmettingen willen beperken. En wat jij hierin kunt doen. Natuurlijk geven we je ook graag antwoord op vragen die je mogelijk hebt over de invloed die corona heeft op jouw werk.   

Laatste update: 17 augustus 2021

Vestigingen zijn open

Onze vestigingen zijn open, en daar kun je dus ook terecht. We zijn ontzettend blij onze klanten en kandidaten weer te kunnen ontmoeten. Maak bij voorkeur wel een afspraak. Houd 1,5 meter afstand bij je bezoek, en kom alleen als je geen gezondheidsklachten hebt.

Beperk risico's 

Het is belangrijk de corona basisregels van de Rijksoverheid te blijven volgen: 

  • Was vaak en goed je handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.

De aanvullende coronamaatregelen kunnen veranderen. Kijk voor de basisregels en actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Wat betekent dit voor jou en je werk?

De situatie omtrent corona is nog niet stabiel. Het kan gebeuren dat de Rijksoverheid de maatregelen aanpast naar een nieuwe situatie. We beseffen dat dit gevolgen kan hebben voor jouw werk. Bekijk daarom ook de pagina Meer informatie voor flexkrachten. Daar vind je antwoorden op vragen die je mogelijk hebt. 

Alert blijven 

Houd je in ieder geval aan de corona basisregels van de Rijksoverheid en blijf alert. Dat doen wij ook. Verandert er iets op je werk? Dan zoeken we direct contact met elkaar. 

Tot slot 

Jouw werk is belangrijk. Gezond blijven ook. Juist door zorgvuldig te handelen en risico’s te beperken, zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk mensen aan het werk kunnen blijven. Alvast bedankt voor je hulp daarbij. 

English

Click on this page for the English version of our update on corona.