Werken bij topbedrijven

Wil jij bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven aan de slag? Dat kan! Olympia Uitzendbureau werkt samen met veel van deze topbedrijven. Dat biedt jou de kans om via ons bij één van deze grote namen aan de slag te gaan. Interesse? Klik hieronder ... Meer op het logo van het bedrijf van jouw keuze en bekijk de actuele vacatures.Minder

Overzicht topbedrijven

 • Vacatures ALBRON

  ALBRON vacatures

  Albron is de grootste onafhankelijke Nederlandse cateraar, in 1997 ontstaan uit de fusiepartners BRN Catering en Service One Catering. Er werken zo'n 6000 medewerkers verdeeld over 1000 locaties in Nederland bij Albron.

 • Vacatures Arriva Nederland

  Arriva Nederland vacatures

  Arriva is een toonaangevende exploitant van personenvervoer, actief in 15 Europese landen. In Nederland is Arriva actief in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland.

 • Vacatures Art.com

  Art.com vacatures

  Art.com Inc. is wereldwijd de voornaamste gespecialiseerde online-leverancier van Posters, prints - al dan niet met frame - T-shirts en magneten en ingelijste kunst met keus uit meer dan 1.000.000 artikelen.

 • Vacatures AS Watson

  AS Watson vacatures

  A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar heeft A.S. Watson te danken aan hun medewerkers.

 • Vacatures ASML

  ASML vacatures

  ASML is een succesvol Nederlands hightechbedrijf; dé belangrijkste leverancier van complexe machines voor de productie van microchips. Vooraanstaande bedrijven als Apple, Samsung en Intel zijn klanten van ASML.

 • Vacatures Astellas

  Astellas vacatures

  Astellas is één van de top 20 farmaceutische bedrijven in de wereld. Het is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Er werken wereldwijd 16.000 mensen bij Astellas.

 • Vacatures Aviko

  Aviko vacatures

  Sinds 2002 is Aviko 100% onderdeel van Royal Cosun. Aviko is het één na grootste aardappelverwerkende bedrijf in Europa, vierde wereldwijd. Aviko is de grootste gekoelde friet producent ter wereld. Zo’n 1.600 mensen werken bij Aviko.

 • Vacatures AVR

  AVR vacatures

  AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval. Wij zetten dit restafval om in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven. Het is onze ambitie om een schone wereld te creëren waarin niets onbenut blijft.

 • Vacatures Bavaria

  Bavaria vacatures

  Bierbrouwer Bavaria, een familiebedrijf uit het Zuiden des Lands. Er werken ongeveer 1000 mensen, in binnen- en buitenland. Hun jaarlijkse productie is meer dan 6 miljoen hectoliter bier. Daarvan is 65% bestemd voor export naar ruim 120 landen.

 • Vacatures Blink

  Blink vacatures

  Blink is de afvalinzamelaar voor de gemeenten in de regio Helmond. Blink zorgt voor een schone leefomgeving door afval inzameling, dat de straten schoon gemaakt worden na evenementen maar ook dat de wegen goed begaanbaar zijn na sneeuwval

 • Vacatures Brocacef

  Brocacef vacatures

  Brocacef Groep is een groep ondernemingen, werkzaam op het gebied van gezondheidszorg. Brocacef is actief met de innovatieve farmaceutische groothandel Brocacef en de apotheekketen BENU Apotheek.

 • Vacatures Bronij

  Bronij vacatures

  BroNij Infra BV werd in 2004 opgericht en is dus al ruim 12 jaar werkzaam op het gebied van levering, plaatsing, inspectie, keuring en onderhoud van boven- en ondergrondse afvalcontainers.

 • Vacatures Dar

  Dar vacatures

  Dar is hèt bedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van afval en integraal beheer openbare ruimte. Onze visie is “Dar houdt de regio fris” ontzorgen op het terrein van de openbare ruimte

 • Vacatures DAS

  DAS vacatures

  DAS is één van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland. Een succesvol bedrijf met ongeveer 2000 medewerkers in Nederland. DAS richt zich op zowel juridische als financieel-juridische vragen voor bedrijven en particulieren.

 • Vacatures Deutsche Post DHL

  Deutsche Post DHL vacatures

  DHL is een bekende naam op de Nederlandse wegen en in meer dan 220 landen wereldwijd. Verspreid door heel Nederland werken er meer dan 8000 collega´s vanuit ruim 70 vestigingen voor duizenden klanten.

 • Vacatures Eneco

  Eneco vacatures

  “Welkom in een nieuwe wereld” is veel meer dan onze consumentenboodschap. Zo denken ze bij Eneco écht. Ze zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid, het moet allemaal veel duurzamer. Daar werken ze al bijna tien jaar aan.

 • Vacatures Etos

  Etos vacatures

  Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland. Etos heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, lichaamsverzorging en gezondheid.

 • Vacatures Floraholland

  Floraholland vacatures

  Royal FloraHolland is de grootste bloemenveiling van de wereld, gevestigd in Nederland. Ruim 4000 medewerkers verkopen dagelijks 48 miljoen bloemen en planten en realiseren een jaaromzet van ruim € 4 miljard voor Royal FloraHolland.

 • Vacatures Gemeente Amsterdam

  Gemeente Amsterdam vacatures

  Werken voor de gemeente Amsterdam, betekent een stukje regie over onze hoofdstad. En dat kan in vele vormen, dankzij de grootte en diversiteit van de Gemeente Amsterdam.

 • Vacatures GVB

  GVB vacatures

  GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in en rond Amsterdam.

 • Vacatures Hema

  Hema vacatures

  HEMA, een uniek en vertrouwd winkelconcept, met de beste artikelen tegen de beste prijzen, met een bijzonder vormgeving en goede kwaliteit, dat niet meer uit ons straatbeeld weg te denken is.

 • Vacatures Herbalife

  Herbalife vacatures

  Herbalife is een Great Place to Work® en is in 2015 opgenomen in de officiële lijst Great Workplaces van Nederland (greatplacetowork.nl). Werken bij Herbalife betekent dat je terecht komt in een informele organisatie met een goede sfeer.

 • Vacatures Jumbo

  Jumbo vacatures

  Wil jij aan de slag bij Jumbo? Dat kan je een aardig zakcentje opleveren. Daarnaast zorg je voor veel blije gezichten van de klanten die in de winkel nooit misgrijpen als ze hun favoriete product zoeken!

 • Vacatures Mediq

  Mediq vacatures

  Mediq is een Nederlands bedrijf dat als internationale onderneming medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en bijbehorende zorg aanbiedt. Mediq levert op drie manieren: direct aan huis, via professionele instellingen of via Mediq Apotheek.

 • Vacatures Nabuurs

  Nabuurs vacatures

  Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening. Nabuurs zorgt voor continuïteit, betrokkenheid en korte lijnen. Onder het motto ‘Met Nabuurs’ streven we naar duurzame partnerships voor de lange termijn.

 • Vacatures Nuon

  Nuon vacatures

  Nuon Sales Force is de commerciële post van Nuon en onderdeel van het internationale energieconcern Vattenfall. Nuon Sales Force verkoopt energieproducten aan particulieren en het MKB in heel Nederland. Er werken ruim 200 gedreven sales professionals

 • Vacatures Olympia Uitzendbureau

  Olympia Uitzendbureau vacatures

  Olympia Uitzendbureau is een succesvolle uitzendorganisatie. Dankzij een eerlijke, betrokken en hardwerkende club mensen die hun werk met passie uitvoeren vanuit 110 vestigingen, behoren we tot de top 5 grootste Nederlandse uitzendorganisaties.

 • Vacatures Picnic

  Picnic vacatures

  Werken bij Picnic betekent werken in jong bedrijf dat alles anders aanpakt. Jij maakt mensen blij door de boodschappen voor hen te doen.

 • Vacatures Plukon

  Plukon vacatures

  Plukon is een Nederlands pluimveebedrijf. In het topsegment van de food- en snackindustrie in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk vindt je het pluimveevlees en de maaltijdconcepten van Plukon (PLUimvee KOmbinatie Nederland).

 • Vacatures Plus

  Plus vacatures

  Plus Retail kenmerkt zich vooral door de positieve werksfeer. In 2016 kwamen zij voor in de lijst van beste werkgevers. Plus doet er alles aan om tevreden medewerkers te hebben.

 • Vacatures Quantore

  Quantore vacatures

  Quantore staat bekend om de inkoop en distributie van kantoorartikelen. Inkoop en Logistiek vormen de kern van het bedrijf. Regelmatig hebben we interessante vacatures

 • Vacatures Rockwool Group

  Rockwool Group vacatures

  De Rockwool Group is wereldwijd marktleider in steenwoloplossingen. Rockwool levert duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing.

 • Vacatures Schneider Electric

  Schneider Electric vacatures

  Make the most of your energy. Dat is de missie van Schneider Electric. Of het nu gaat om het oplossingen die bijdrage leveren aan terugdringen van energieverbruik en CO2 uitstoot, tot letterlijk het maximale uit de energie van mensen halen.

 • Vacatures Smurfit Kappa

  Smurfit Kappa vacatures

  Smurfit Kappa Group is een Ierse multinational die dozen maakt. Het bedrijf is ontstaat uit een fusie van Jefferson Smurfit en Kappa Packaging. De multinational is in 32 landen in Europa en Latijns-Amerika actief en heeft het hoofdkantoor in Dublin.

 • Vacatures Teleperformance

  Teleperformance vacatures

  Teleperformance is één van de voornaamste providers voor het uitbesteden van CRM en contactcenterdiensten. Ze combineren internationale expertise en best practices met de kracht van ervaren lokaal management.

 • Vacatures The Greenery

  The Greenery vacatures

  The Greenery is een toonaangevend internationaal groente- en fruitbedrijf. Ze leveren het hele jaar door een compleet en dagvers assortiment van groente en fruit aan supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie.

 • Vacatures Ultimaker

  Ultimaker vacatures

  Ultimaker has quickly grown to become one of the world’s leading manufacturres of 3D printers with a passionate team of 200+ employees, the help of 18,000+ community member and offices in the Netherlands, Boston and New York.

 • Vacatures Van Gansewinkel

  Van Gansewinkel vacatures

  Van Gansewinkel Groep is vooral bekend vanwege het inzamelen en verwerken van afval. Daarnaast zijn ze ook actief als grondstoffen- en energieleverancier. Er zijn ongeveer 7500 mensen werkzaam bij Van Gansewinkel.

 • Vacatures Vodafone

  Vodafone vacatures

  Als internationale marktleider op het gebied van mobiele telefonie wil Vodafone haar 404 miljoen klanten de beste dienstverlening geven en hier ook bekend om staan. Vodafone wil zichzelf voortdurend verbeteren en daar zijn de beste mensen voor nodig.

 • Vacatures Webhelp

  Webhelp vacatures

  Webhelp heeft Passie voor Klantcontact, meer dan 28 jaar ervaring en een hoge kwaliteitstandaard. Sinds april 2014 maakt Webhelp deel uit van de Webhelp Group, maar je kent dit bedrijf vast ook nog als SNT.