Wat jij doet, doet ertoe. 
Werken bij het Corona afsprakennummer

Wil jij je steentje bijdragen aan deze maatschappij en Corona onder controle krijgen door afspraken in te plannen voor een vaccinatie vanuit huis? Als medewerker van het Corona afsprakennummer werk je parttime of fulltime vanuit huis, met je eigen laptop of PC. Je wordt gebeld door mensen die een afspraak willen maken bij de GGD en je plant deze in.

Ja, ik wil solliciteren!

Wie ben je?

Jij staat klaar voor de mensen om je heen, zeker in deze tijd. Dit is jouw kans om hiervan je werk te maken. Jij bent empathisch en hebt een vriendelijke en professionele stem, waardoor je gemakkelijk gesprekken voert in het Nederlands en Engels. Het omgaan met verschillende computerprogramma's gaat jou makkelijk af en je kan snel schakelen. Hiervoor is een mbo werk- & denkniveau benodigd.

Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Jij kunt zelf aangeven hoeveel uur je wilt werken. Het is belangrijk dat je minimaal 7 uur per dag beschikbaar bent. Hieronder kun je zien wat dit voor jouw beschikbaarheid inhoudt;

  • 24-32 uur per week, 5 dagen per week beschikbaar;
  • 32-40 uur per week, 5 dagen per week beschikbaar;

Wat ga je doen?

Je ontvangt inkomende telefoongesprekken van burgers, die een afspraak voor hun coronavaccinatie in willen plannen. Deze mensen zijn niet in staat om naar een vaccinatielocatie te komen. Je stelt burgers gerust, geeft antwoorden op corona-gerelateerde vragen en luistert naar wat zij te zeggen hebben.

Je stelt de burger een aantal vragen om te beoordelen of zij thuis gevaccineerd moet worden. Komt de burger in aanmerking om thuis gevaccineerd te worden? Dan meld je de burger online aan, waarna de GGD contact met diegene opneemt.

Komt de burger hiervoor niet in aanmerking? Dan kun je dit op een rustige en vriendelijke manier uitleggen en de vaccinatie-afspraak plan je dan in voor de burger.

Door goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen weet jij de juiste antwoorden te geven om burgers zo goed mogelijk te helpen!

Waar ga je werken?

Je gaat via Olympia werken voor een landelijk contactcenter dat voor de GGD telefonische ondersteuning van mensen biedt. Je werktijden zijn flexibel van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur. Je kan parttime (vanaf 24 uur per week) of fulltime werken. Je werkt vanuit huis en krijgt coaching, training en sturing op afstand. 

Je start met een Go Live Sessie. Tijdens deze sessie ga je kennismaken met je collega’s en gaan we de software digitaal installeren op jouw computer. Vervolgens krijg je een betaalde training van twee dagen waarin je alles leert over de diensten van de GGD.

Jouw werkplek

Je werkt vanuit huis, met je eigen laptop of pc. Om goed te kunnen werken zijn een aantal dingen belangrijk. Je hebt minimaal een Windows 10 besturingssysteem nodig. Ook is het belangrijk dat je laptop of computer niet ouder is dan 2017. Daarnaast heb je 4GB RAM geheugen & 4GB vrije ruimte nodig en een beeldscherm van minimaal 15 inch.

Je krijgt een headset en token (om in te kunnen loggen) thuisgestuurd. Belangrijk is dat je beschikt over een 'thuiskantoor-omgeving' die stil en vrij van afleiding is. Je scherm mag niet zichtbaar zijn voor anderen en van buitenaf. Verder heb je in ieder geval een bekabelde internetverbinding, zodat eventuele storingen met wifi geen invloed hebben op je verbinding.

Wat mag je verwachten?

Olympia voorziet je van een zeer betekenisvolle baan waarbij je jouw skills kan ontwikkelen vanuit huis.

  • Je ontvangt een uurloon van € 11,94 per uur;
  • Je bouwt 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op o.b.v. 40 uur;
  • Je krijgt een collectieve pensioenregeling;
  • Je start met een tijdelijke baan, met uitzicht op vast;
  • Je krijgt een betaalde training met goede begeleiding;
  • Je ontvangt een headset en thuiswerkvergoeding.

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten, nemen wij binnen 72 uur contact op met je. Zorg dat je telefonisch goed bereikbaar bent voor een betekenisvol gesprek met ons!

Interesse?

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct bij jouw dichtstbijzijnde locatie. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.  

Neem contact met mij op