Wat jij doet, doet ertoe. 
Werken bij het Corona afsprakennummer

UWV, diverse gemeentes, Teleperformance en Olympia werken intensief samen om nieuwe medewerkers te vinden voor de coronatest & -vaccinatielijn. Een baan voor langere tijd, waar jij er écht toe doet.

Jij draagt je steentje bij aan deze maatschappij en helpt corona onder controle te krijgen door afspraken in te plannen voor een coronatest of vaccinatie. Als medewerker van het corona afsprakennummer werk je vanuit huis, met je eigen laptop of PC. Je wordt gebeld door mensen die een afspraak willen maken bij de GGD en je plant deze in.

 

Werktijden
Je kan parttime of fulltime aan de slag, waarbij zelf kiest voor het aantal uren dat je wilt werken. Je kan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Tussen de 16 tot 24 uur per week
 • Tussen de 25 en 32 uur per week 
 • Tussen de 33 tot 40 uur per week

Je werktijden zijn flexibel van maandag t/m zondag tussen 8.00 - 20.00 uur.

Over Olympia
Uiteraard krijg je vanuit ons en Teleperformance persoonlijke begeleiding. Olympia Werkvertrouwen bemiddelt mensen vanuit een uitkering naar betekenisvol werk. Mocht je extra begeleiding willen tijdens de start van je dienstverband, dan staan wij voor je klaar. 

 

 

 

 

Ja, ik wil solliciteren!

Wie ben je?

Jij staat klaar voor de mensen om je heen, zeker in deze tijd. Dit is jouw kans om hiervan je werk te maken. Jij bent empathisch en hebt een vriendelijke en professionele stem, waardoor je gemakkelijk gesprekken voert in het Nederlands en Engels. Het omgaan met verschillende computerprogramma's gaat jou makkelijk af en je kan snel schakelen. Hiervoor is een MBO werk- & denkniveau benodigd.

Het overleggen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Qua beschikbaarheid ben je:

 • bereid om diensten van minimaal 4 uur per dag te werken
 • minimaal 4 dagen beschikbaar als je parttime wilt werken
 • minimaal 5 dagen beschikbaar als je fulltime wilt werken

Wat ga je doen?

Je ontvangt inkomende telefoongesprekken van burgers, die zich willen laten testen of vaccineren. Je stelt burgers gerust, voorziet ze van corona-gerelateerde vragen, gaat een afspraak inplannen en bevestigt de gemaakte afspraak.

De meest gestelde vragen op een rij:

 • Hoe kan ik een afspraak maken voor een test?
 • Wat voor symptomen heeft corona?
 • Waar zijn de test of vaccinatielocaties?
 • Hoelang moet ik in quarantaine?

Door goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen weet jij de juiste antwoorden te geven om burgers zo goed mogelijk te helpen!

Waar ga je werken?

Je gaat via Olympia werken voor een landelijk contactcenter dat voor de GGD telefonische ondersteuning van mensen biedt. Je werktijden zijn flexibel van maandag t/m zondag tussen 8.00 - 20.00 uur. Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar. Je kan parttime (vanaf 24 uur per week) of fulltime werken. Je werkt vanuit huis en krijgt coaching, training en sturing op afstand. 

Je start met een Go Live Sessie. Tijdens deze sessie ga je kennismaken met je collega’s en gaan we de software digitaal installeren op jouw computer. Vervolgens krijg je een betaalde training van twee dagen waarin je alles leert over de diensten van de GGD.

Jouw werkplek

Je werkt vanuit huis, met je eigen laptop of pc die moet beschikken over Microsoft Windows 10 of hoger en niet ouder is dan van 2015. Systemen zoals Apple, Chrome en Windows S zijn niet geschikt. Je krijgt een headset en token (om in te kunnen loggen) thuisgestuurd. Belangrijk is dat je beschikt over een 'thuiskantoor-omgeving' die stil en vrij van afleiding is. Je scherm mag niet zichtbaar zijn voor anderen en van buitenaf. Verder heb je in ieder geval een bekabelde internetverbinding, zodat eventuele storingen met wifi geen invloed hebben op je verbinding.

Wat mag je verwachten?

Olympia voorziet je van een zeer betekenisvolle baan waarbij je jouw skills kan ontwikkelen vanuit huis.

 • Je ontvangt een uurloon van € 10,28 per uur;
 • Daar bovenop extra toeslag als je werkt op zondagen (150%) en feestdagen (200%);
 • Je bouwt 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op o.b.v. 40 uur
 • Je krijgt een collectieve pensioenregeling;
 • Je start met een tijdelijke baan, met uitzicht op vast;
 • Je krijgt een betaalde training met goede begeleiding;
 • Je ontvangt een headset en thuiswerkvergoeding.

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten, nemen wij binnen 24 uur contact op met je. Zorg dat je telefonisch goed bereikbaar bent voor een betekenisvol gesprek met ons!