De beste chauffeur die past bij jouw bedrijf

 

Het vinden van goede chauffeurs is al jarenlang een uitdaging. Bij Olympia hebben we daarom gekozen voor een andere aanpak. We zetten de competenties van de kandidaat centraal én kijken of de kandidaat past bij jouw bedrijf. Is deze kandidaat geschikt als chauffeur, maar niet in het bezit van een rijbewijs? Dan leiden wij hem of haar zelf op.

Interesse in wat Olympia voor jou kan betekenen in het werven en opleiden van chauffeurs?

Wat levert het jou op?

OLY 003 icon 20190412 14 v2

Betekenisvolle match

De ervaring leert dat onze intensieve methode in 95% leidt tot een succesvolle match

OLY 003 icon 20190412 16

Gelukkigere medewerkers

Medewerkers die betekenisvol werk doen zijn ruim 3x gelukkiger

OLY 003 icon 20190412 5 v2

Hogere productiviteit

Gelukkige medewerkers zijn 20% productiever dan de gemiddeld tevreden medewerker

Waarom kiezen voor Olympia?

  • Altijd de juiste chauffeur 
   De betekenisvolle match zorgt voor gemotiveerde en betrouwbare chauffeurs die echt bij jouw bedrijfscultuur passen. Ze zijn gelukkiger en daarmee productiever.

  • Klantgericht opleidingstraject
   We zoeken kandidaten die over de juiste competenties beschikken. Goede kandidaten zonder rijbewijs, leiden we zelf op. Onze opleiding kunnen we aanpassen op jouw wensen.

  • Maximale ontzorging
   Olympia zorgt tijdens de opleiding voor continue begeleiding en afstemming tussen de kandidaat, de opleider en jou als opdrachtgever. Ook als de kandidaat aan het werk is kun je op ons rekenen.

  • Continuïteit
   Kandidaten die werk van betekenis doen zijn gelukkiger, daarom voor jou de ideale oplossing voor nu en later. We bieden je de mogelijkheid om deze kandidaten vast in dienst te nemen.

  • Bewezen succesvol
   Als partner van verschillende logistieke bedrijven en transporteurs, hebben wij een opleidingsprogramma ontwikkeld. Voor 85% van de leerlingen hebben wij al een opdrachtgever voordat ze de opleiding starten, voor de overige 15% vinden wij altijd een betekenisvolle match.

Ervaringen in de praktijk

EdwinDef

Edwin

Een klant aan het woord: Edwin Hoevenaars, Hoofd Logistiek bij Polvo B.V.

Olympia doet er alles aan om de perfecte match te realiseren tussen een kandidaat en ons bedrijf. Dit doen ze door elke keer weer veel aandacht te geven aan de drijfveren en talenten van een kandidaat, dit spreekt mij erg aan.

De absolute kracht van Olympia zit in de persoonlijke manier van omgaan met kandidaten en opdrachtgevers, gecombineerd met het ondernemerschap dat ze laten zien. Ze gaan verder waar anderen stoppen.

MireilleDef

Mirelle

Mirelle kreeg haar droombaan en werd chauffeur bij Cornelissen Groep

Ik heb via Olympia de opleiding tot chauffeur gevolgd. Tijdens mijn gesprek met de Olympia-vestiging in Tiel werden mij vragen gesteld als 'Waar krijg ik energie van?' en spraken we over mijn zelfstandige houding en mijn aanpakkers-mentaliteit. Hieruit kwam naar voren dat een baan als chauffeur mij op het lijf geschreven is. Wat een mooie kans!

Inmiddels geniet ik dagelijks van deze geweldige baan.
Lees mijn hele verhaal.

Altijd een chauffeur waar je op kan vertrouwen

Het vinden van de juiste chauffeur, is al jaren een uitdaging. Chauffeurs met het benodigde rijbewijs hebben vaak al een baan en zijn niet beschikbaar op de arbeidsmarkt. Daarnaast worden er tegenwoordig ook andere competenties van een chauffeur gevraagd. Alleen het hebben van een rijbewijs is niet langer voldoende.

Bij Olympia kiezen we voor een andere aanpak. Een aanpak die ervoor zorgt dat je de beschikking krijgt over de beste chauffeurs, die passen bij je bedrijf. We kijken niet alleen naar het CV, maar zetten de kandidaat centraal. Wat zijn de unieke, zachtere waarden van de kandidaat? Waar krijgt hij of zij energie van?

Is de kandidaat geschikt als chauffeur, maar niet in het bezit van een rijbewijs? Dan regelen we een opleiding. Door deze methode kunnen wij verder kijken dan de reguliere groep chauffeurs en beschikken wij dus over een grotere pool met kandidaten. Zo zorgen wij voor een betekenisvolle match.

 

 

Ruime ervaring


Inmiddels hebben wij ruim 160 chauffeurs opgeleid en gezorgd voor een betekenisvolle match. Vanuit deze ervaring groeien we nu door.

Het opleidingstraject

Gedurende het gehele traject kunnen jij en de kandidaat rekenen op coaching vánuit en samenwerking mét Olympia. De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Intake
 • Competentietest
 • Rijtest
 • Medische keuring
 • Theorieopleiding
 • Praktijklessen
 • Toets besloten terrein
 • Praktisch toets
 • Rijbewijs C en CE met code 95

Nieuwsgierig geworden?