Nationale Collegadag

Nationale collegadag logo RGB

Op de eerste donderdag van april vieren we jaarlijks de Nationale Collegadag. Dé dag waarop 9 miljoen collega’s in Nederland hun waardering voor elkaar uitspreken en stilstaan bij de betekenis die collega’s elkaar via hun werk geven. Want zo’n 260 werkdagen per jaar geven collega’s elkaar inspiratie, levenslessen, werkplezier, vaardigheden, persoonlijk groei en waardering.  #nationalecollegadag

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven en collega’s hebben veel invloed op hoe jij je werk beleeft.
Extra belangrijk dus om deze dag eens stil te staan bij de betekenis van
collega’s.

Vier je collega's

Op  Nationale Collegadag, vier je het hebben van fijne collega’s. Sta eens stil bij de waarde van jouw collega’s. Deel via social media een foto van die ene Best Colleague Forever met de hashtags: #BCF, #collegadag en spreek je waardering uit. Je kan natuurlijk ook een teamfoto delen voor wie geen keuze kan maken tussen al zijn geweldige collega’s.

Buschauffeur werkomgeving geinspireerd aan het werk

Tips hoe je nationale collega dag kunt vieren

Tag jouw BCF!

Wie is de creatieveling bij jullie op kantoor? En wie heeft de meest aanstekelijke lach?
Tag jouw favoriete collega’s in de tag lijst en deel via je Instagram of Facebook story!

Hoe het werkt?

  1. Klik op de afbeelding om het op te slaan
  2. Upload de afbeelding in je story 
  3. Taggen maar! 

Download één van de achtergronden

Werk je digitaal samen? Download één van de Nationale Collegadag achtergronden voor je online meetings en kom samen in de feeststemming. Zo vier je Nationale Collegadag!

Werk je fysiek samen?

Klik op de link, open spotify en blaas de Bedankt dat je mijn collega bent-Playlist door de speakers van jullie op kantoor. Met deze hitjes van o.a. The Beatles en Alicia Keys wordt het gegarandeerd feest!