Olympia binnengekomen op plek 122 in de MT500 2021

  • 24 jun. 2021 15:54

De MT500 2021 ranglijst is uit! Elk jaar vraagt MT duizenden ondernemers, managers en bestuurders naar de reputatie van de concurrentie in de markt. Met als resultaat de MT500, de lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie. Dit jaar debuteren wij in de ranglijst en komen we binnen op plek 122. Wat zijn we hier trots op!

stempel MT500 goed werkgeverschap

3e plek in onze sector

We staan tevens op de 3e plek in de Top 10 van onze sector Uitzendbranche & Executive Search. Er zijn 5 categorieën waarop beoordeeld is. Olympia heeft als volgt gescoord op de deelaspecten:

  • 1e positie binnen de sector op Goed Werkgeverschap
  • 2e positie binnen de sector op Duurzaamheid
  • 2e positie binnen de sector op Excellente Uitvoering
  • 3e positie binnen de sector op Klantgerichtheid
  • 5e positie binnen de sector op Productleiderschap

Wat zijn we blij met deze hoge scores en met onze reputatie! Die we mede dankzij onze mooie samenwerking met klanten en flexkrachten hebben gekregen.

Samen werken aan betekenisvol werk

Mensen en organisaties gidsen door de maatschappelijke transitie naar betekenisvol werk. Zodat ál het werk wordt gezien als een set van betekenisvolle activiteiten.

CEO Olympia, Dimitri Yocarini, legt in MT500 2021 bevlogen uit hoe de purpose vertaald is in alles wat we doen. Een lijn gewaardeerd door klant, flexkracht en werknemer. En daar zijn we heel dankbaar voor.

Lees het volledige artikel hier.


Thema's
Gerelateerde artikelen