Dasja Hendrikx is Olympia Ondernemer van het Jaar

  • 14 feb. 2023 16:25

Franchisenemer Dasja Hendrikx, sinds 2013 ondernemer van de vestiging OIympia Veldhoven, is gekroond tot Ondernemer van het Jaar door Olympia. Zaterdagavond 11 februari reikte Dimitri Yocarini, CEO Olympia, tijdens een feestelijk diner met alle ondernemers in Breda, aan Dasja de prijs uit. 

Jaarlijks organiseert Olympia de Ondernemer van het Jaar verkiezing en nomineerde dit jaar naast Dasja ook Sonja Vermeulen, Olympia Den Helder en Mellanie Dellaert, Olympia Dordrecht. 

Vlnr: Bob Lebbink, directeur Franchise, Dasja Hendrikx, Dimitri Yocarini CEO Olympia

Dasja Hendrikx is sinds 2013 ondernemer bij Olympia en zegt: “Deze prijs is de ultieme waardering voor mijn team en alle opdrachtgevers waar we mee samenwerken in de regio Veldhoven en De Kempen. Mijn missie is om mensen in hun kracht te zetten, dat geldt voor alles en iedereen om mij heen. Mijn team, mijn opdrachtgevers, mijn gezin. Dus deze onderscheiding is de bevestiging dat wanneer je echt ergens in gelooft en dat in de praktijk brengt je dit waar kunt maken. Dan inspireer je de mensen om je heen. Samen hebben we dit bereikt en het geeft mij ongelofelijk veel energie om samen met mijn team nog meer mensen en werkgevers aan elkaar te verbinden. Op weg naar een arbeidsmarkt waar iedereen werk doet wat ertoe doet.”

Dasja staat bekend als passievol, lief en een ondernemer in hart en nieren. Ik heb zelf de afgelopen jaren met veel plezier mogen ervaren hoe zij heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van OIympia en hoe zij daarin zelf ook enorm gegroeid is. Het is een eer om deze prijs aan deze topondernemer te mogen uitreiken” zegt Dimitri Yocarini, CEO Olympia.

Volgens haar teamleden staat Dasja altijd achter haar mensen: ‘Wij blijven groeien en dat komt door Dasja. Zij is de drijvende kracht achter het team. Ons werk is betekenisvol om de manier waarop wij mogen werken met haar en voor haar. Dasja is een prachtmens en een voorbeeld voor ons allen. Zij is een ondernemer waar we alles voor doen. Dasja luistert naar teamleden en klanten en zet mensen in hun kracht.’

Wil jij ook ondernemer bij Olympia worden? Olympia zoekt nieuwe franchisenemers. Kijk voor meer informatie hier en wie weet zien we jou dan bij de volgende editie van de Ondernemer van het Jaar verkiezing. 


Thema's
Gerelateerde artikelen