Olympia vestigingen & Olympia Service Center

Als je bij Olympia aan de slag gaat kan je in heel het land terecht, want met meer dan 130 vestigingen zijn we altijd bij je in de buurt. Daarnaast hebben we het OSC oftewel het Olympia Service Center in Hoofddorp, van waaruit we onze vestigingen ontzorgen en richting geven aan Olympia. Waar je ook terecht komt: Maak je klaar voor een dynamische, inspirerend en gezellige omgeving.

De Olympia vestiging

Werken op een vestiging van Olympia is een dynamische en veelzijdige ervaring. Elke vestiging is uniek maar natuurlijk is overal het Olympia gevoel aanwezig en werken we allemaal volgens onze kernwaarden. De gemiddelde Olympia vestiging is compact en gezellig, met een klein team van toegewijde collega's die nauw samenwerken om de beste resultaten te behalen. De sfeer is informeel en vriendelijk, wat bijdraagt aan een hechte en ondersteunende werkomgeving.

CH Olympia Groningen C118504b highres Office

Bij binnenkomst word je begroet door een moderne en open ruimte. Er zijn flexplekken beschikbaar, wat betekent dat je elke dag kunt kiezen waar je wilt werken. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit en variatie, en bevordert samenwerking en creativiteit binnen het team. De werkplekken zijn uitgerust met comfortabele stoelen en ergonomische bureaus, zodat je in een prettige houding kunt werken. Koffie is een belangrijk onderdeel van de werkdag op de vestiging. Er is altijd een uitgerusten keuken met uiteraard een goede koffiemachine waar je kunt genieten van een vers gezette kop koffie. Of je nu de voorkeur geeft aan een sterke espresso of een romige latte, er is altijd een optie die bij je smaak past.

Daarnaast zijn er verschillende vergaderruimtes op de vestiging. Deze ruimtes zijn ideaal voor teamvergaderingen, klantgesprekken en sollicitatiegesprekken met jouw flexkrachten. De vergaderruimtes bieden de privacy en professionaliteit die nodig zijn voor productieve en vertrouwelijke besprekingen. Kortom, werken op een vestiging van Olympia is een boeiende en dynamische ervaring. De combinatie van flexplekken, goede koffie, en goed uitgeruste vergaderruimtes in een informele en hechte werkomgeving maakt dat jij voelt dat jouw werk betekenis geeft.

OLYMPIA DORDRECHT LOW RES VM 02215 27092022

Werken op het Olympia Service Center

Werken op het hoofdkantoor van Olympia is een ervaring op zich. Op de 16e en 17e verdieping van het Pharos gebouw heb je een prachtig uitzicht en kun je de vliegtuigen zien landen op Schiphol. Het Olympia Service Center (OSC) is een dynamische locatie waar je collega’s vanuit het hele land kunt tegenkomen. Een van de grote voordelen van werken op het hoofdkantoor zijn de uitgebreide koffie en thee opties. Of je nu houdt van een vers gembertheetje, een gewoon bakkie of een kokos cappuccino, je kunt altijd rekenen een op een perfecte kop koffie om je dag mee te beginnen.

OLY 002 body 20190517 pharos

We werken met flexibele werkplekken maar natuurlijk is het altijd mogelijk om samen met je team te werken. Op de uitgeruste werkplekken kun je gebruik maken van meerdere schermen en is je bureau precies aan te passen op hoe jij wilt staan of zitten. We vinden het belangrijk om op een gezonde manier te werken zodat jij het beste uit je dag kunt halen.

In de sfeervolle vergaderzalen komen we samen om te overleggen of om brainstormsessies te hebben met elkaar. Maandelijks zijn er trainingen voor nieuwe en bekende collega’s omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling. Naast groei en succes, hebben we ook graag plezier met elkaar. Met enige regelmaat zijn er borrels op het hoofdkantoor waar je je collega’s leert kennen en er worden gezamenlijke lunches georganiseerd om elkaar ook informeel te leren kennen.

Voor de lunch tijdens jouw werkdag kun je gezellig een heerlijk broodje halen met je collega’s bij de broodjesboetiek, zelf wat meenemen of lunchen in het Pharos restaurant, The Farm Kitchen. Of je nu zin hebt in een gezonde salade, een warme maaltijd, een smakelijke sandwich The Farm Kitchen heeft voor ieder wat wils. Bij The Farm Kitchen staat de natuur centraal en kun je plantaardige gerechten proeven met lokale ingrediënten.

Het Olympia Service Centrum is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer aangezien Station Hoofddorp pal tegenover het Pharos gebouw ligt. Op dit station stoppen ook bussen. Er zijn ook (elektrische) parkeermogelijkheden in de buurt van het gebouw. Het Olympia wagenpark is volledig elektrisch en wij stimuleren door de ligging zeker het openbaar vervoer waar mogelijk.

OLY 002 Body 20200312 WerkenOlympiaNL