Onze beloftes aan jou

Voel je gewaardeerd in een omgeving waar iedereen welkom is

Bij Olympia geloven we dat ieder mens uniek en waardevol is. En dat werken bij Olympia dé manier is om die unieke waarde tot uitdrukking te brengen. Daarom omarmen we verschil en stimuleren we diversiteit. Iedereen is welkom en wordt gewaardeerd. Als mens en collega, maar ook met gelijkwaardige beloning en uitstekende, transparante arbeidsvoorwaarden.

Maak, samen met ons, werk van je persoonlijke groei en ontwikkeling

We stimuleren je actief om continu te groeien. Als mens, vakinhoudelijk en natuurlijk ook financieel. We bespreken en weten waar jij heen wilt en bieden verschillende manieren om daar te komen. We investeren in opleiding, begeleiding, tijd en aandacht, zodat jij stappen kunt blijven maken. Binnen je huidige baan, maar ook op weg naar een volgende.

Haal energie uit onze unieke ‘wij-maken-het-waar’ cultuur

We staan bekend om onze unieke ‘wij maken het waar’-mentaliteit. We weten waar we heen willen, wat we daarvoor moeten doen en zetten met plezier onze schouders eronder om dat te bereiken. Dat doen we samen. Met collega’s, onze flexkrachten en klanten. En als het wat minder gaat of complexer is, dan schakelen we nog een tandje bij. Natuurlijk krijgen we niet alles voor elkaar maar we gaan wel altijd tot het uiterste.

Haal persoonlijke en maatschappelijke betekenis uit je werk

Sociaal ondernemen zit in ons DNA. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen zich optimaal ontwikkelt door werk dat voldoening geeft. Hiermee creëren we economisch succes én maatschappelijke impact voor de huidige samenleving en volgende generaties. Ook zetten we continu mooie stappen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering.

Overtuigd?

Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact op en ga met ons in gesprek.

Alle vacatures