Onze recruiters

Meet the team

Wij staan voor je klaar om je door het proces te begeleiden om aan de slag te gaan bij Olympia. Leer ons op deze pagina iets beter kennen en wie weet werken wij wel binnenkort samen!

Heb je vragen of een verzoek? Kom dan met ons in contact.

“Wat geeft mijn werk betekenis?”

Phylicia

Phylicia

Manager Corporate Recruitment

Ik ben Phylicia en werk als Manager Corporate Recruiter bij Olympia sinds februari 2023 met heel veel plezier. Wat maakt dat ik elke dag vol energie aan de slag ga is dat ik erg graag mensen help in een vervolgstap. In gesprek af en toe een tegenvraag kunnen stellen die de zoektocht verscherpt is waar ik blij van word. Op de vraag wat geeft mijn werk betekenis is (potentiële) collega’s verder helpen in zijn of haar loopbaan. Groeipaden zijn binnen Olympia veelvoorkomend en dat is ook erg mooi om te zien. Wil jij eens vrijblijvend sparren? Neem gerust contact op!

Merve

Merve

Recruitment Business partner

Mijn naam is Merve Kaplan en werk sinds 2018 bij Olympia. Gedurende mijn loopbaan bij Olympia heb ik mooie stappen gemaakt en werk momenteel als Recruitment Business partner. Mij geeft werk betekenis doordat ik mij verantwoordelijk voel het leiden van maatschappelijke transitie naar werk van betekenis. Ik geloof erin dat ieder mens een unieke waarde heeft en via werk tot uitdrukking komt. Het verbinden van mijn toekomstige collega's aan betekenisvol werk geeft mij energie. Vooral als ik mijn collega's gedurende hun loopbaan zie groeien! Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact met mij op!

Youri

Youri

Corporate Recruiter

 

Mijn naam is Youri Hunsel en werk sinds 2020 bij Olympia. Ik ben bij Olympia Leiden gestart als intercedent, doorgegroeid naar senior intercedent en nu werk ik alweer een tijdje op het hoofdkantoor als corporate recruiter. Waar ik mijn bed voor uit kom? Wat voor mij Betekenisvol werk is? Dat ik tijdens mijn gesprekken met potentiële collega's voor Olympia niet alleen de klik op zoek, maar ook echt de diepgang. Ik zit er altijd bovenop en zorg dat mensen een warme sollicitatieprocedure ervaren bij Olympia. Hoe mooi is het dat je mensen leert kennen, ziet starten en ziet groeien!

Sarah

Sarah

Corporate Recruiter

 

Hoi, ik ben Sarah en ben sinds september 2023 werkzaam als Corporate Recruiter. Daarvoor werkte ik sinds juni 2022 in de afdeling Werkvertrouwen die doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt  bemiddelen naar werk. Destijds was ik ook bezig met mijn afstudeerjaar van de opleiding HRM aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma heb ik een mooie stap mogen maken naar Corporate Recruiter. Ik geef betekenis aan werk door een brug te slaan tussen de mens en het werk en dit te versterken door een persoonlijke touch. Het geeft mij energie om jou centraal te zetten; Waar ben je naar op zoek? Wat vind jij belangrijk? Laten we dit samen onderzoeken. Ik denk graag met je mee en wie weet word jij mijn nieuwe collega!