Olympia groeit Groei jij met ons mee?

Samen groeien in het MKB

Olympia groeit. Al meer dan 50 jaar verbinden wij jaar op jaar méér werkgevers en werknemers aan elkaar. 

Wij helpen ondernemers groeien. Hiervoor hebben we een unieke formule ontwikkeld die leidt tot medewerkers die intrinsiek gemotiveerd aan het werk zijn. Die begaan zijn met het bedrijf waar ze werken en die net dat stapje extra zetten. Wij matchen bedrijven en kandidaten op drijfveren, passie en talenten door het voeren van gesprekken van betekenis.

Om nog meer werkgevers en kandidaten aan elkaar te verbinden zijn wij onze teams aan het uitbreiden.

Wil jij ook werken aan werk dat ertoe doet? Wij gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken waar jouw unieke waarde tot uitdrukking komt.

Kom jij ons team versterken?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Heb je een LinkedIn profiel? Kopieer en plak de url in dit veld

Werken binnen het MKB

Op onze MKB vestigingen hebben wij diverse mogelijkheden. Heb jij nog geen ervaring in de uitzendbranche, dan kan je in de rol van Intercedent MKB het vak leren. Wanneer je ervaring hebt opgedaan, bij ons of ergens anders, en je wilt je verder specialiseren dan is de rol van Consultant MKB wat voor jou. Heb je al ervaring én leidinggevende ambities? Dan is de rol van Manager MKB wellicht iets voor jou.

Ben jij benieuwd hoe een dag bij Olympia MKB eruit ziet?

Lisa vertelt je in deze video waar zij 's ochtends haar wekker voor zet.

Je collega's

David foto 2

David

Intercedent MKB

Het gevoel krijgen dat ik mensen op weg help naar een betekenisvolle baan. Wanneer dit is gelukt is de waardering groot en daar doe ik het voor. Persoonlijk houd ik ervan om vervolgens ook betrokken te blijven bij de klant en de kandidaat om op die manier een fijne duurzame relatie op te bouwen.

Ayaan

Ayaan

Intercedent MKB

Naast dat ik ontzettend leuk en dankbaar werk mag doen, leer ik dagelijkse nieuwe mensen kennen en krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen. Ik maak deel uit van een hecht team, waarin wij klaar staan voor elkaar en de successen gezellig samen vieren met gebak of een drankje. Bij Olympia gaan hard werken en plezier echt samen!

Foto Rigard vierkant

Rigard

Manager MKB

Voor mij is tot nu toe geen dag hetzelfde geweest waardoor ik scherp blijf. De hoge mate van afwisseling en vrijheid binnen mijn eigen vestiging zorgt er voor dat ik mij verantwoordelijk voel voor mijn collega’s, flexwerkers en opdrachtgevers. Persoonlijk krijg ik het meeste energie als ik collega’s en flexwerkers kan inspireren zodat ze bevlogen aan het werk zijn en doelen halen waarvan ze zelf niet weten dat ze het kunnen.

Werken bij Olympia

Werken bij Olympia voelt als thuiskomen. Wij vinden jouw doel in het leven belangrijk en bieden je een plek waar jij jezelf kan zijn. Jouw collega’s staan voor je klaar om je te helpen waar nodig. We inspireren elkaar dagelijks en halen het beste in elkaar naar boven. Er heerst een goede sfeer op zowel het service center als op onze vestigingen. We zoeken elkaar op, delen kennis en vieren resultaat met elkaar. Het maakt ons niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, wij werken gezamenlijk aan onze betekenis van werk. Wij zijn ondernemend en sociaal en leggen verbindingen met kandidaten, klanten en collega’s om impact te kunnen maken. Dat doen we op basis van respect. Iedereen wordt met open armen ontvangen, we houden namelijk van individualiteit en collectiviteit omdat wij samen met het verschil kunnen maken.

Onze kernwaarden

Ongecompliceerd naar resultaat

Ongecompliceerd naar resultaat

Oprecht, direct en betrouwbaar handelen, werken en omgaan met collega's, kandidaten en klanten.

Ondernemen doen we samen

Ondernemen doen we samen

Binnen gestelde kaders vrijheid van handelen en denken gebruiken om kansen te zien en om te zetten in acties.

Gepassioneerd vakmanschap

Gepassioneerd vakmanschap

Gedreven om het beste resultaat uit jezelf te halen, continu op zoek naar mogelijkheden te leren en de hoogste kwaliteit na te streven.

Betekenisvolle groei

Betekenisvolle groei

Actief en substantieel bijdragen aan de persoonlijke groei van je collega, kandidaten en klanten.

Jouw ontwikkeling

Als medewerker bij Olympia bieden we jou een omgeving waarin jij kan groeien en ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Uit ervaring weten wij dat je het meest leert door te doen. Leren op de werkvloer, samen met jouw collega’s en leidinggevende die jou voorzien van coaching en feedback. Vanuit de Academie voeden we jou met de juiste kennis en tools om jouw groei in je rol te realiseren. Hier bieden we je een opleidingsaanbod voor waar we samen actief mee aan de slag gaan.

‘’Bij Olympia inspireren wij anderen en onszelf. Wij zijn echte aanpakkers en helpen elkaar te ontplooien, zodat we optimaal impact kunnen maken op de wereld.’’