Kom werken bij Olympia

Wat betekent werken bij Olympia?

Inspirerend

Inspirerend

Wat je drijfveren ook zijn. We beloven je een omgeving waarin jij kan groeien en ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Ondernemend

Ondernemend

In onze ondernemende cultuur zien we problemen als uitdagingen, waar we met passie en creativiteit aan werken.

Ruimte voor ideeën

Ruimte voor ideeën

We respecteren elkaar en omarmen jouw ideeën om nog succesvoller te worden. We dagen je graag uit!

Olympia in Hoofddorp

Het service center van Olympia is gevestigd in het Pharos gebouw in Hoofddorp; een inspirerende, moderne en bovenal duurzame werkplek, direct aan het station. Iedere dag wacht er een heerlijke lunch op je en aan het einde van de week vieren we onze successen met een gezamenlijke borrel.   

Daarnaast zijn we met ruim 130 vestigingen altijd in de buurt om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met 700 collega’s zorgen we voor betrokken flexkrachten en blije opdrachtgevers. Wil jij samen met ons betekenis geven aan werk? 

 

Jouw toekomstige collega's

jan maarten bronsgeest v2

Jan Maarten Bronsgeest

Regio Manager

Werken bij Olympia geeft mij de gelegenheid om mijzelf iedere dag uit te dagen en door te ontwikkelen. Onderdeel zijn van een team, waar ik als individu waarde kan toevoegen en een positieve impact kan hebben op iets wat vele malen groter is dan mijzelf, geeft mij voldoening. Werken bij Olympia heeft mij geholpen om trots te zijn op wat ik kan, wat ik doe en wie ik ben.

falko roos v2

Falko Roos

Recruitment Consultant

Olympia heeft mij de kans geboden om te ontdekken waar mijn kracht en ambitie ligt en mij geholpen om me hierin te ontwikkelen. Daarnaast regel ik events voor al mijn collega`s om zo een bijdrage te leveren aan de onderlinge sfeer.

luigia serbanescu v2

Luigia Serbanescu

Social Media Marketeer

In mijn werkzaamheden houd ik me bezig met de social media kanalen van Olympia. In mijn functie werk ik veel samen met collega's van verschillende afdelingen. Ik werk hier pas net, maar ik merk tot nu toe dat iedereen bij Olympia onwijs toegankelijk is. Ook de directieleden! Olympianen zijn nieuwsgierig naar wat je te vertellen hebt en denken met je mee. Dit maakt het werken bij Olympia voor mij nóg leuker!

angeline markus v2

Angeline Markus

Directeur Key Accounts

Bij Olympia bouw ik, samen met een team van key accountmanagers, aan langdurige klantrelaties. Kenmerkend voor Olympia vind ik de diversiteit aan collega`s en de dynamiek van de organisatie. Iedereen heeft hier de kans, om ondernemer binnen zijn vakgebied te zijn.

Wij geven werk betekenis

Onze merkbelofte is “Olympia geeft werk betekenis”. Zingeving is een belangrijke factor in het beleven van werkgeluk. Werk waarmee mensen invulling geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend en snel verandert zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen.

Bij Olympia werken we samen met collega’s, kandidaten en klanten. Samen werken we aan een betere toekomst door te groeien en te kijken hoe het anders kan. De betekenis van werk en zin geven aan het werkende bestaan zijn onderdeel van de merkbelofte van werken bij Olympia. 

Meer over onze merkbelofte

Geen passende vacature?

Op dit moment geen baan die aansluit bij jouw ambities? Stuur ons je contactgegevens en motivatie; samen kijken we naar de mogelijkheden op één van onze vestigingen of op ons hoofdkantoor. 

Open sollicitatie