Helpt jouw organisatie vooruit

Als ondernemer kan je de ideale kandidaat precies omschrijven. Je weet welke kennis en vaardigheden nodig zijn om jouw organisatie te laten groeien. Maar vind die perfecte man of vrouw maar eens. Gelukkig heb je daar specialisten voor. Zoals wij. We vertellen je graag meer over onze aanpak. 

We zijn vooral bekend als specialist voor tijdelijk werk, maar Olympia bemiddelt ook vaste medewerkers. We kijken verder dan het cv. Wij geloven dat mensen die goed en gelukkig zijn in hun werk kunnen bijdragen aan jouw groei! In 72% van de gevallen is een mismatch op bedrijfscultuur de oorzaak van ongewenst verloop. Dat is vervelend én kostbaar. Daarom onderzoekt Olympia dit vooraf door met jouw medewerkers in gesprek te gaan en vast te leggen wat de verwachtingen zijn.

Onze unieke aanpak

Keuze voor ons betekent een unieke aanpak. Onze werkwijze is gebouwd op drie pijlers: Weten, Werven, Winnen. Dit vullen we aan met onderscheidende en  innovatieve oplossingen. Tijdens het proces beoordelen we de match tussen mens en werk op harde en zachte criteria.

Weten

We willen haarscherp in beeld krijgen wie je zoekt en wat jouw bedrijf te bieden heeft. Als we dat weten, kunnen we aan de slag met de wervingsstrategie. Waar vind je de ideale medewerker en wat beweegt hem of haar?

Werven

Wij kiezen exact de juiste kanalen die alle typen kandidaten bereikt. Variërend van Olympia.nl, job boards en cv databases tot heel specifieke en persoonlijke online campagnes. Door data-analyse kunnen we nauwkeurig voorspellen hoeveel geschikte kandidaten zullen reageren. Zo worden we nooit verrast. En jij ook niet.

Winnen

Het gaat natuurlijk om die ene kandidaat die alle beloftes waarmaakt. Naast onze interviews gebruiken we referentieonderzoek, toets- en assessmentinstrumenten. We matchen de kandidaat op bedrijfscultuur en begeleiden de eerste periode zeer intensief. Zo helpen we jou om je doelstellingen en ambities waar te maken.

Meer informatie? Neem contact op met een Olympia vestiging bij jou in de buurt of download onze factsheet Werving en Selectie.

 

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren