Mensen en bedrijven verbinden

Jij weet precies wat voor collega’s je zoekt. Welke talenten, idealen en eigenschappen belangrijk zijn om jouw bedrijf verder te helpen. Maar het is niet altijd makkelijk om de juiste persoon te vinden, op exact het goede moment. Logisch dat je een specialist inschakelt, die zorgt voor een match waar alle partijen energie van krijgen.  

Mensen die waarde toevoegen

Olympia heeft ruim 130 lokale vestigingen in heel Nederland en we blijven groeien. We zijn er trots op dat we dagelijks 10.000 mensen werk bieden. Werk waarmee zij betekenis kunnen geven aan hun leven of van betekenis zijn in dat van anderen. Wij verbinden mensen met werkgevers die hen de ruimte bieden het beste uit zichzelf te halen. Zodat ze échte waarde kunnen toevoegen. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van.

Altijd de geschikte persoon

Jaarlijks reageren bijna 230.000* mensen op onze vacatures. Door onze persoonlijke aanpak, lokale kennis en gebruik van slimme data en zoeksystemen vinden we altijd een geschikte persoon.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van werving en selectie? Neem contact op met een van onze vestigingen.

*Onderzoek Ignite, 2016

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren