Wat jij doet, doet ertoe. 
Volg een opleiding en word zonnepanelen monteur!

Wil jij je steentje bijdragen aan een schoner klimaat? En vind je het leuk om naast je baan jezelf via een opleiding verder te ontwikkelen? Ga dan aan de slag als zonnepanelen monteur voor Olympia. Je gaat werken en leren combineren. Dat betekent dat je werkt aan je toekomst maar wel direct geld gaat verdienen. De vraag naar zonnepanelen monteurs is de afgelopen jaren enorm toegenomen en blijft ook de komende jaren toenemen. Nu starten als zonnepanelen monteur zorgt voor meer zekerheid op de arbeidsmarkt.

Ja, ik wil meer informatie

Wie ben je?

Opleiding en eerdere werkervaring is voor ons niet belangrijk. Wij geloven dat jij met enig technisch inzicht opgeleid kan worden tot zonnepanelen monteur. Tijdens je werk kom je elke dag bij andere gebouwen, die nooit precies zijn zoals je verwacht. Jij kan je makkelijk aanpassen en denkt hierbij in oplossingen. Het is wel belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Verder kom je dagelijks in contact met klanten, dus is het van belang dat je vriendelijk en sociaal bent.

Wat ga je doen?

Jij combineert leren en werken. Na één week digitale thuisstudie heb je voldoende basiskennis om direct fulltime aan de slag te gaan als zonnepanelen monteur via Olympia. Jij start als leerling monteur waarbij je van een ervaren collega de kneepjes van het vak leert. Jullie dag bestaat uit het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen, kabels aanleggen en  aanpassingen doen in de meterkast. Naast je werk blijft je een aantal uren per week leren. Dit doe je digitaal vanuit huis, dus wanneer het jou uitkomt. Zo groei jij door tot volwaardig zonnepanelen monteur.

Waar ga je werken?

Wij zijn Olympia. We bestaan al meer dan 50 jaar. Wij zijn er vooral voor mensen die iets maken, die iets doen. Mensen zoals jij! Wij verbinden jou aan een nieuwe uitdaging als zonnepanelen monteur, zodat jij het verschil kunt maken voor onze klanten. Je komt te werken bij één van onze opdrachtgevers. Olympia begeleid jou tijdens je opleiding en staat voor jou klaar voor vragen en opmerkingen wanneer je aan het werk bent.

Wat mag je verwachten?

Jij mag verwachten dat wij er alles aan doen om jou te begeleiden naar een baan als zonnepanelen monteur. Hierbij bieden we jou gratis een digitale thuisstudie waarbij je al na één week als leerling monteur aan de slag kan. Wanneer je eenmaal aan het werk bent, krijg je steeds nieuwe modules waardoor je jezelf kan ontwikkelen tot een volwaardige monteur van zonnepanelen. Dit geeft jou een baan met zekerheid voor de toekomst!

Wat levert het jou op?

Prima beloning

Afhankelijk van je werkgever en ervaring ontvang je een goede beloning.

Opleiding

Je krijgt een volledige betaalde opleiding inclusief toetsing tot zonnepanelen monteur.

Flexibiliteit

Je combineert werken en leren, zodat je de theorie direct in de praktijk brengt.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt? Of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Neem contact met mij op