Betekenisvol werken in de zakelijke dienstverlening

Impact van zakelijke dienstverlening

Als medewerker in de zakelijke dienstverlening houd je bedrijven draaiende. Als klantcontact-, financieel- of administratief medewerker, secretaresse of receptionist zorg je er namelijk voor dat klanten gehoord en geholpen worden. 

Jij zorgt ervoor dat processen soepel lopen en vragen opgelost worden. Een impactvolle baan! Ontdek nu hoe jij daar deel van kan uitmaken.

VM 02452 VERWAAIJ MEDIA 02052024
Levi

Levi

Klantcontactmedeweker VANAD

De ware waardering komt wanneer je via de telefoon de last van de klant voelt verdwijnen door snel te reageren op hun problemen en vragen, zelfs zonder visueel contact.

VM 02687 VERWAAIJ MEDIA 02052024

Bettine

Key account support Dhatec

Ik ben trots op het werk dat ik doe en de impact die kan maken. Het is heel secuur werk waar je vakkennis voor nodig hebt.

Jady

Jady

Klantcontactmedewerker VANAD

Ik maak impact door anderen te ontzorgen, waardoor hun onrust verdwijnt, dit draagt bij aan een vrolijkere maatschappij.

Olympia in de zakelijke dienstverlening

Via Olympia kan je bij veel verschillende klanten werken. Grote bedrijven, kleine bedrijven. We hebben werk verspreid over heel Nederland.

Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als klantcontactmedewerker bij klanten zoals de Belastingdienst, het CBS of Transavia. Of als administratief medewerker bij bijvoorbeeld Dhatec.

Zakelijke dienstverlening vacatures

Kleurplaten

We zien dat er van veel beroepen nog geen kleurplaten zijn. Daarom hebben we kleurplaten ontwikkeld voor beroepen die van grote betekenis zijn.