Kom werken bij GVB

GVB is als openbaar vervoerder al meer dan 120 jaar onlosmakelijk verbonden met onze hoofdstad. Met ongeveer 5.000 medewerkers is het bovendien een van de grootste werkgevers én een van de 5 beste werkgevers van Amsterdam.

GVB biedt zekerheid. Een baan voor de toekomst. Wil jij aan de slag bij GVB? Dat kan! Wij bieden opleidingen tot buschauffeur, tram- en metrobestuurder. Lees meer over deze functies én laat weten dat je interesse hebt op deze pagina's voor de bus, tram en metro.

Wat mag je verwachten?

OLY 003 icon 20190412 18

Een goede beloning

Een prima maandsalaris en aantrekkelijke toeslagen.

OLY 003 icon 20190412 22

Studiemogelijkheden

Je kunt je blijven ontwikkelen

OLY 003 icon 20190412 28

Een fijne werkplek

Je werkt voor een van de beste werkgevers van Amsterdam

Kies voor bus, tram of metro

Iedere dag weer rekenen honderdduizenden mensen erop dat GVB ze veilig, snel en comfortabel naar hun plaats van bestemming brengt. Wil jij daar onderdeel van zijn? Dat kan! Via Olympia werken dagelijks ongeveer 150 mensen op de metro’s, trams en bussen van GVB.

Aan de slag als buschauffeur

Aan de slag als buschauffeur

Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van busreizigers en begrijpt dat op tijd komen belangrijk voor hen is. Ze kunnen op je bouwen! Je bent een gastheer of -vrouw op de bus en straalt dit uit met je aanstekelijke passie voor dienstverlening.

Meer over de bus

Ontdek het domein van de tram

Ontdek het domein van de tram

Samen met de conducteur vorm je een hecht team om de tram veilig en op tijd door Amsterdam te rijden. Je geeft reisinformatie, verkoopt tickets en beantwoordt vragen van reizigers. En gebeurt er iets onverwachts? Dan weet je precies wat je moet doen.

Meer over de tram

Maak de metro van jou

Maak de metro van jou

Als metrobestuurder vervoer je reizigers van Noord naar Zuid en van de Gaasperplas tot de Isolatorweg. Dat doe je ondergronds, maar ook boven de grond. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van meer dan 1.000 mensen ‘achter je’.

Meer over de metro