Doe de opleiding tot Chauffeur bij Olympia!

Wil jij het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Heb je altijd al gedroomd om in een vrachtwagen te rijden maar heb je nog geen rijbewijs C of CE? Maar ben je wel in het bezit van rijbewijs B? Start dan de opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Olympia en ga direct aan het werk. 

Schrijf je direct in

Waarom chauffeur worden bij Olympia?

 

 1. Mogelijkheid tot gratis opleiding vrachtwagenchauffeur.
  Je kunt binnen 3 maanden al je rijbewijs C behalen. Rijbewijs CE nodig? Dat kan binnen 6 maanden. Dit kan zelfs geheel kosteloos, vraag ons naar de voorwaarden.

 2. Baangarantie.
  Als je de opleiding via Olympia volgt heb je direct garantie op een baan. Je gaat aan de slag bij een van onze diverse opdrachtgevers binnen uiteenlopende branches. 

 3. Begeleiding.
  Wij vinden het belangrijk dat je geïnspireerd aan het werk bent en blijft. Daarom krijg je begeleiding van een deskundig team, tijdens maar ook na de opleiding. 

 4. Inwerktraject.
  Om je zo gemakkelijk en leuk mogelijk de weg op te kunnen laten gaan, volgt er een gedegen inwerktraject. Zo leer je jouw opdrachtgever en de werkplek snel kennen. 

Wil jij chauffeur worden?

Heb jij interesse om opgeleid te worden als C of CE chauffeur, vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Solliciteer direct

Welk rijbewijs wil je behalen?

Heb jij je Rijbewijs C of CE al?

Ga direct de weg op! Klik op de link voor informatie over de functie en wat er van je wordt verwacht. Heb je interesse? Laat dan vrijblijvend jouw gegevens achter. Wij bellen je om kort kennis te maken en te bespreken welke mogelijkheden je hebt.

Vrachtwagen chauffeur C

Vrachtwagen chauffeur C

Vrij in het weekend en voor het eten thuis!

Bekijk deze baan

Vrachtwagen chauffeur CE

Vrachtwagen chauffeur CE

Veel vrijheid en afwisseling

Bekijk deze baan

Internationaal Vrachtwagenchauffeur

Internationaal Vrachtwagenchauffeur

Met een comfortabele vrachtwagen ga je heel Europa door.

Lees meer

Jouw werkplek

Als chauffeur ga je werken voor één van onze klanten. Daar zitten bekende merken bij, zoals Renewi, DHL, AH online, Etos, GDF Suez en Bol.com. Daarnaast mogen wij een behoorlijk aantal kleinere bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Variërend van een kleine innovatieve startup tot een familiebedrijf met een rijke historie. Aan jou de keuze welk bedrijf het beste bij je past.

Wat levert het jou op?

OLY 003 icon 20190412 18

Prima beloning

Je kan rekenen op een fulltime salaris van €2.000 - €3.000 per maand. Daarbovenop ontvang je nog eens vakantiegeld- dagen, ploegentoeslag en overwerktoeslag.

OLY 003 icon 20190412 22

Opleidingsmogelijkheden

Een ruim aanbod aan opleidingen. Jezelf laten bijscholen zodat je straks ook elektrisch kunt rijden? Geen probleem!

OLY 003 icon 20190412 5 v2

Parttime en fulltime mogelijkheden

Liever 4 dagen de weg op incl overnachting? Of een vroege rit zodat je weer op tijd thuis bent met het eten? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Over Olympia

Wij zijn Olympia. We bestaan al meer dan 50 jaar. Met ruim 130 Olympia vestigingen zijn we altijd in de buurt om mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 collega’s, franchisenemers en partners zorgen we voor betrokkenheid. Wij zijn er vooral voor mensen die iets maken, die iets doen. Mensen zoals jij! Wij verbinden jou aan een nieuwe uitdaging als service specialist, zodat jij het verschil kunt maken voor onze klanten.