AS Watson in Heteren & Ede

Werken bij A.S. Watson

De winkels Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en ICI PARIS XL ken je vast. A.S. Watson is het bedrijf achter deze winkels en daarmee marktleider in health & beauty. In Nederland zijn er twee distributiecentra, in Ede en Heteren, nabij Arnhem. 

In Ede worden alle bestellingen van de webwinkels van o.a. Kruidvat en Trekpleister verzameld en verstuurd. Vanuit het distributiecentrum in Heteren worden de winkels van Kruidvat en Trekpleister in Nederland en België bevoorraad. Dit gebeurt onder andere met moderne processen en met state-of-the-art machines. Uniek is ook dat alle processen onder één dak plaatsvinden.

A.S. Watson is een bedrijf dat je zekerheid biedt, waar je goed verdient en waar je er écht toe doet. Afgelopen tijd zijn er veel positieve veranderingen doorgevoerd. Ga je hier parttime of fulltime als magazijnmedewerker aan de slag? Dan start je als uitzendkracht via Olympia. Het uitgangspunt is om daarna een vast contract bij A.S. Watson te krijgen, wanneer jij deze ambitie hebt.

In de afgelopen jaren gingen honderden uitzendkrachten je al voor. Ben jij de volgende?

Solliciteer nu!

Heb jij interesse om te werken in het distributiecentrum van A.S. Watson? Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wat ga je doen?

De ene dag maak je kilometers door het distributiecentrum met de verzamelkar. En krijg je de orders door via het voicepicksysteem. De andere dag sta je in het rodebakkengebied. Hier verzamel je kleine producten zoals parfum, make-up en medicijnen. Weer een ander moment breng je de verzamelde orders naar de vrachtwagens. Samengevat: jij werkt als allround magazijnmedewerker precies daar waar je het hardst nodig bent binnen het distributiecentrum in Ede en Heteren. Dankzij jou ontvangen alle winkels en klanten de juiste producten.

Wat mag je verwachten?

  • Een mooi salaris van € 13,45 (incl. ADV) per uur;
  • Parttime & fulltime mogelijkheden, vanaf 1 dag (vrijdag of zaterdag) per week;
  • Daar bovenop vakantiedagen & -geld;
  • Reiskostenvergoeding als je minimaal tien kilometer van het distributiecentrum woont;
  • Verschillende toeslagen, zoals ploegentoeslag (vanaf 25%), overwerktoeslag (vanaf 35%) en zaterdagtoeslag (vanaf 30%);
  • Een goede verbinding met het ov vanuit bijvoorbeeld Arnhem en Nijmegen. Pak je liever de auto? Op het terrein kun je de auto met gemak parkeren;
  • Nog grotere spierballen en een betere conditie, omdat je veel tilt en beweegt.

Waar ga je werken?

A.S. Watson Benelux is marktleider in health & beauty. Je kent de winkelformules vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je ziet ze door heel Nederland, België en Luxemburg.

Vanuit het ultramoderne distributiecentrum in Heteren worden iedere dag bestellingen verstuurd naar de winkels van Kruidvat en Trekpleister, producten ontvangen en opgeslagen, orders gepickt, transport geregeld en retourstromen opgevangen. Zo zorgen ze dat de schappen in de filialen zo efficiënt mogelijk gevuld zijn en de klant niet misgrijpt.

Vanuit het moderne eFulfilment Center in Ede zorgen ze dat de klanten, die via het internet bestellen, op tijd en volledig hun online bestellingen krijgen geleverd. Inmiddels is Kruidvat zelfs de grootste online drogist van Nederland!

Met ruim 17.000 artikelen, waarvan er wekelijks een paar duizend in de aanbieding zijn, verandert het assortiment snel. De retailwereld is bovendien altijd in beweging en ze groeien nog steeds. Wat hen kenmerkt? Hoe druk het ook is, wat er ook gebeurt, samen gaan ze er voor. Dag en nacht maken ze het onmogelijke mogelijk, zodat de consument geen artikel mist.