Wednesday Night Skate

Over VUMC

Een verblijf in of bezoek aan het VUMC kan voor spanningen en ongemakken zorgen. Extra aandacht kan ervoor zorgen dat patienten en bezoekers zich meer op hun gemak voelen. Als vrijwilliger ben je hierin van onschatbare waarde voor het VUMC. Je bent een onmisbare aanvulling op de professionele zorg van het ziekenhuis. Daarom zijn wij constant op zoek naar mensen met een voortreffelijke fysieke conditie, goede communicatieve vaardigehden een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ook ervaring in ze zorg is een pré. 

Wat voor soort vacatures hebben wij?

Als vrijwilliger bij het VUMC moet je zelfstandig kunnen werken maar tegelijkertijd bewust zijn van het feit dat je werkzaamheden onderdeel uitmaken van een groter geheel. Er zijn verschillende werkzaamgheden waar het VUMC vrijwilligers voor zoekt. Zo ontvang je nieuwe patienten, begeleidt patienten bij onderzoeken en ontslag. Je kunt ook als gastheer of gastvrouw een langer en intensiever contact hebben met patienten. 

Om als vrijwilliger te werken bij het VUMC dien je minimaal 21 jaar oud te zijn. De meetste vrijwilligers werken gedurende 9 - 12 maanden veelal individueel volgens een vast rooster. De werktijden varieren per team van bijvoorbeeld een dagdeel (4 uur) tot 2 dagdelen per week. 

 

Bekijk meer vrijwilligersorganisaties en lees meer over vrijwilligerswerk op onze portal
Wij helpen u graag uw ambities te realiseren