Talent in een wendbare wereld

 
 

De wereld verandert in snel tempo. Dat vraagt een andere kijk op de markt, op talentmanagement en op bedrijfsvoering. Veranderingen bieden volop kansen voor díegene die bereid zijn om bestaande overtuigingen los te laten en te reageren. Maar hoe doe je dat, bestaande overtuigingen loslaten? Wat betekent dit voor een bedrijf en ondernemer?

Wanneer het speelveld verandert, heeft dit gevolgen voor de manier waarop je vaste én flexibele medewerkers organiseert en aan je bindt. Het vinden van een juiste balans tussen continuïteit en wendbaarheid is meer dan ooit van belang. Want hoe zorg je ervoor dat jouw talent hét verschil blijft maken?

Ontbijtsessie 'Talent in een wendbare wereld' 2016

In de maanden september tot november 2016 gaven sprekers Michiel Muller en Steven Gudde u een frisse kijk op de wereld van nu. Een wereld die snel verandert, en die vraagt om een andere manier van kijken naar de markt, bedrijfsvoering en mensen.

We ontvangen u graag bij één van onze volgende events. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via marketing@olympia.nl

 

Een goed verhaal én een goed ontbijt

 
 

Sprekers Michiel Muller en Steven Gudde nemen u in de vroege ochtend mee in de ontwikkelingen rondom de thema’s arbeid, talent en ondernemerschap.

Michiel Muller
Ondernemer en schrijver
 

Michiel Muller studeerde economie in Rotterdam en na een carrière bij ExxonMobil bouwde hij samen met oprichter Marc Schröder benzineketen Tango uit tot een internationaal succes. Na de verkoop van Tango richtte hij met Marc Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. In 2015 was hij co-founder van online supermarket Picnic.

Muller is ook als investeerder/ adviseur actief voor o.a. IMAgency.com, VONQ, Qandidate.com, LaDress en Apostle. Eén van zijn investeringen werd bekroond met de award 'Beste start-up 2011". Zijn boek 'Ervaringen van een serial entrepreneur' verscheen in 7e druk en werd door het publiek gekozen als beste ondernemersboek 2010/2011. Hij is board member van het ErasmusCentre for Entrepreneurship en het Amsterdam Center of Entrepreneurship. 

Muller is daarnaast o.a. commissaris bij de FD Mediagroep, voorzitter van het Erasmus Trustfonds en lid van het investment Committee van Innovation Quarter, de ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland. In 2015 verscheen zijn tweede boek "Ondernemen in een ABC'tje".

Steven Gudde
Manager Marketing en Innovatie Olympia
 

Steven Gudde is Manager Marketing en Innovatie bij Olympia Uitzendbureau. Hij studeerde als systeemkundige af aan de Technische Universiteit Delft op de invloed van personele structuren en organisatieculturen op resultaten van een onderneming en volgde verder opleidingen aan bijvoorbeeld de Nyenrode Business University. In zijn werk richt Steven zich op het oplossen van complexe vraagstukken daar waar de organisatie en de mensen elkaar raken en elkaar kunnen versterken.

Daarnaast volgt hij de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en arbeidsrelatie op de voet. Steven heeft verschillende publicaties op zijn naam staan, hij werkte mee aan verschillende onderzoeken, geeft lezingen over HR-ontwikkelingen en arbeidstrends en is columnist bij arbeidsmarktmagazine Flexmarkt.

Naast zijn werk bij Olympia is hij docent op de Hogeschool van Amsterdam op het gebied van HR en leidinggeven. Ook verzorgt hij regelmatig gastdocentschappen over HR & leiderschap, talentmanagement en organisatieculturen aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens is hij lid van enkele kenniswerkgroepen zoals de EVO Raad van de Logistieke Kennis.

Programma & locaties 2016

 
 
  • 08.00 uur Ontvangst met ontbijt
  • 08.30 uur Spreker Michiel Muller
  • 09.30 uur Pauze
  • 09.45 uur Spreker Steven Gudde
  • 10.45 uur Koffie en napraten
  • 11.00 uur Einde

Data en locaties

Zuid Holland
29 september 2016
Lommerrijk, Rotterdam
Noord Holland
8 oktober 2016
Art Center, Amsterdam
Limburg
13 oktober 2016
ECI Cultuurfabriek, Roermond
Oost Nederland
15 oktober 2016
Slot Doddendael, Ewijk
Utrecht
3 november 2016
NBC, Nieuwegein
Noord Nederland
5 november 2016
Gold Club TT Assen, Assen
Zuid Nederland
10 november 2016
Studio76, Etten-Leur
Oost Nederland
12 november 2016
De Adelaarshorst, Deventer
Zuid Nederland
17 november 2016
De Ontdekfabriek, Eindhoven
 

Klik om te vergroten


Wij nodigen u van harte uit om op één van de 9 locaties in Nederland een inspirerende ontbijtsessie bij te wonen.
Klik hier om u direct aan te melden

Enkele sfeerimpressies

Aanmelden

 
 

Op dit moment is het niet mogelijk om u in te schrijven voor de ontbijtsessies. We ontvangen u graag bij één van onze andere events. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via marketing@olympia.nl.

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren