Wednesday Night Skate

Over Scouting Rotterdam

Vrijwilligers zijn het hart van Scouting! Wil je aan de slag als vrijwilliger bij Scouting Rotterdam dan krijg je begeleiding vanuit regio Rond de Rotte of regio Maasdelta. Beide regio's worden ondersteund door consulenten van Steunpunt Scouting Rotterdam. Omdat vrijwilligers vran groot belang zijn kent Scouting Nederland een aantal waarderingstekens om haar waardering te laten blijken aan vrijwilligers. Er drie soorten waarderingstekens: brons, zilver en goud. Het bronzen waarderingsteken wordt toegekend door het bestuur van de eigen Scoutingregio. Het zilveren en het gouden waarderingsteken worden toegekend door het landelijk bestuur.

Wat voor soort vacatures hebben wij?

Ben jij enthousiast, geef je goed leiding en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun Scoutingavonturen? Of heb je misschien bestuurlijke kwaliteiten die je wilt inzetten? Wacht niet langer en meld je aan als vrijwilliger bij de Scouting! 
Bij Scouting is het van belang dat kinderen en jongeren op een veilige manier hun Scoutingspel kunnen spelen. Daarom is een verklaring omtrent goed gedrag een vereiste om aan de slag te gaan als vrijwilligers bij de scouting. 


Bekijk meer vrijwilligersorganisaties en lees meer over vrijwilligerswerk op onze portal
Wij helpen u graag uw ambities te realiseren