Ronald McDonald VU Huis

Over het Ronald McDonald Huis VUmc

Het Ronald McDonald Kinderfonds is een Nederlandse stichting die gehandicapte en zieke kinderen en hun familie probeert te steunen, want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In het Ronald McDonald Huis VUmc te Amsterdam logeren ouders, maar ook broertjes en zusjes van kinderen die opgenomen zijn in het VU medisch centrum. Een Ronald McDonald Huis is voor de families van zieke kinderen meer dan een dak boven het hoofd. Ouders vinden er steun bij het management, bij andere ouders zie in dezelfde moeilijke en onzekere situatie verkeren, maar zeker ook bij de vrijwilligers die er werken. Omdat het Ronald McDonald huis VUmc 365 dagen per jaar geopend is, ben jij als Ronald McDonald vrijwilliger onmisbaar!

Wat voor soort vacatures hebben wij?

Als vrijwilliger wordt u gevraagd op een vast moment in de week een ‘shift’ te draaien van drie of vier uur. Samen met collega-vrijwilligers bent u dan verantwoordelijk voor verscheidene taken. Uw aanspreekpunt is het management van het Huis: drie betaalde krachten. Tijdens uw vrijwilligerswerk zal de nadruk liggen op schoonmaakwerkzaamheden, maar ook het in- en uitschrijven van gasten, nieuwe gasten rondleiden, de telefoon beantwoorden en een luisterend oor bieden als familieleden daar behoefte aan hebben. U moet de handen dus uit de mouwen willen steken. Op dit moment zijn we met name op zoek naar vrijwilligers voor in het weekend.

Met wie kunt je contact opnemen?

Wil je graag als vrijwilliger aan de slag in het Ronald McDonald Huis VUmc om zo bij te dragen aan het welzijn van zieke kinderen? Neem dan nu contact op met:

 
Bekijk meer vrijwilligersorganisaties en lees meer over vrijwilligerswerk op onze portal
 
Wij helpen u graag uw ambities te realiseren