Logistiek & Transport

Specialist in logistiek en transport

De vraag naar personeel in de sectoren logistiek en transport blijft toenemen. Er is sprake van een hoog personeelstekort en veel openstaande vacatures. Het gevolg is dat ondernemers de groei die ze voor ogen hebben, niet kunnen realiseren. Olympia kent die dynamiek als geen ander doordat wij jarenlang actief zijn in deze markt. Meer dan 25% van onze flexkrachten werkt in deze sector.

Olympia geeft werk betekenis. Dit doen we door de kandidaat werk te laten doen, wat er voor hem toe doet. En door deze kandidaat voor jou te vinden. Daarbij kijken we naast opleiding en ervaring vooral naar de talenten en drijfveren van een kandidaat. De praktijk laat zien dat dit zorgt voor de beste kandidaten op de juiste plaats. Als de kandidaat de benodigde competenties onvoldoende in bezit heeft, kijken we ook naar opleidingsmogelijkheden. Door deze aanpak weten we altijd een geschikte kandidaat voor jou te vinden.

De meerwaarde van Olympia

OLY 003 icon 20190412 1

Maximale ontzorging

We nemen jouw vraagstuk direct uit handen.

OLY 003 icon 20190412 29

Altijd dichtbij

130 vestigingen in Nederland, dus altijd bij jou in de buurt.

OLY 003 icon 20190412 23 v2

Flexibiliteit

Tijdelijk, vast of een oplossing op maat.

OLY 003 icon 20190412 9 v2

Persoonlijk

We koppelen je graag aan de juiste contactpersoon.

Opleiding van chauffeurs

Vinden we niet direct een geschikte medewerker? Dan leiden wij een kandidaat op. In de afgelopen jaren hebben wij zo’n 500 vrachtwagenchauffeurs opgeleid via ons unieke opleidingsprogramma en geplaatst bij een opdrachtgever. Daarnaast helpen wij onze flexkrachten in hun ontwikkeling, van magazijnmedewerker naar heftruckchauffeur en van bijrijder naar planner. Daardoor doen ze niet alleen nú betekenisvol werk, maar blijven ze dat in de toekomst ook doen. Zo blijven ze bijdragen aan de groei van je bedrijf.

Meer over het opleiden van chauffeurs

Onze kandidaten

Olympia is sterk vertegenwoordigd binnen de operationele logistieke beroepen, zoals magazijnmedewerker, orderpicker en heftruckchauffeur. Daarnaast zijn we zeer actief in de sectoren transport en vervoer. Belangrijke functies hier zijn vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, conducteur of tram- / metrobestuurder. Door onze ervaring in jouw sector hebben wij veel geschikte kandidaten in ons netwerk. En hebben we de juiste kandidaat niet direct beschikbaar, dan zijn we in staat om deze te vinden.

Onze opdrachtgevers

Doordat wij jarenlang actief zijn in de sectoren logistiek en transport, ondersteunen wij inmiddels veel opdrachtgevers in het vinden van de best passende kandidaten. Daarbij is de vraag van de opdrachtgever voor ons altijd leidend. Alleen door goed het gesprek aan te gaan ontstaat een succesvolle relatie. En kunnen we samen zorgen voor de groei van jouw bedrijf. We werken samen met opdrachtgevers als AS Watson, Brocacef, Cornelissen Transport, DHL, Flora Holland, The Greenery en GVB.

Nieuwsgierig? Vraag meer informatie aan.