Ik zoek logistiek personeel

Neem contact op

Het uitzendbureau voor de logistiek

Snel kunnen op- én afschalen om bijvoorbeeld de Black Friday-drukte of de feestdagen zo (kosten)efficiënt mogelijk te kunnen draaien. Of een ‘schil’ van medewerkers stand-by hebben voor als de vraag minder voorspelbaar toeneemt. In de logistiek draait het om pieken op het juiste moment, dat begrijpen wij als geen ander.

Olympia heeft decennialang ervaring met het uitzenden van logistiek personeel, zowel inhouse als via reguliere vestigingen. Ben je op zoek naar magazijnmedewerkers, orderpickers of beladers? Wij helpen je. Bij Olympia gaan we zelfs verder dan dat. Met ons uitgebreide logistieke netwerk spelen we snel in op personeelsbehoeften. Zelfs voor de zeldzame en moeilijk te vinden profielen.

Voordelen inzet uitzendbureau in de logistiek

  • Snelheid – je kunt snel personeel op- en afschalen
  • Maatwerk – je werkt met gekwalificeerde mensen die bij jouw onderneming passen
  • Flexibiliteit – je zet de flexkrachten alleen in als je hen nodig hebt
  • Tijdswinst – werving van personeel en goed werkgeverschap regelen wij
  • Kostenbeheersing – je betaalt alleen voor de uren die zijn gewerkt
  • Risicobeheersing – het risico bij ziekte of uitval is voor onze rekening
  • Compliance – wij borgen de juridische risico's en zijn compliant aan wet- en regelgeving
  • Gemak – wij regelen de contractafhandeling, administratie en uitbetaling
Neem contact op

iStock 1406706761

Diensten Olympia in de Logistiek

Uitzenden

Met uitzenden werken onze flexkrachten voor jou om jouw personeelsbehoefte op te vangen. Wij zorgen voor gekwalificeerde logistieke professionals. Zo is de personeelsbezetting binnen jouw organisatie altijd optimaal, ongeacht de veranderende arbeidsmarkt.

Inhouse

Met inhouse maak je gebruik van onze uitzenddienstverlening én sluiten we met een vestiging in-huis zo dicht mogelijk aan bij jouw behoeften en processen. Deze aanpak stelt ons in staat om snel te reageren op personeelsbehoeften. Het resultaat? Verbeterde productiviteit en operationele efficiëntie.

Werken met Olympia betekent voor jou

kernwaarden verloop

Verbind je met onze 'wij maken het waar-mentaliteit'

OLY 003 icon 20190412 28

Verzeker je van altijd de juiste mensen

complimenten verloop2xPNG

Verbeter je resultaat met geïnspireerde flexkrachten

OLY 003 icon 20190412 19

Draag concreet bij aan een betere samenleving

Onze kandidaten

Olympia is sterk vertegenwoordigd binnen de operationele logistieke beroepen, zoals magazijnmedewerker, orderpicker en heftruckchauffeur. Daarnaast zijn we zeer actief in de sectoren transport en vervoer. Belangrijke functies hier zijn vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, conducteur of tram- / metrobestuurder. Door onze ervaring in jouw sector hebben wij veel geschikte kandidaten in ons netwerk.

Hebben we de juiste kandidaat niet direct beschikbaar, dan vinden we deze óf we leiden een kandidaat op. In de afgelopen jaren hebben wij zo’n 500 vrachtwagenchauffeurs opgeleid via ons unieke opleidingsprogramma en geplaatst bij een opdrachtgever. Daarnaast helpen wij onze flexkrachten in hun ontwikkeling, van magazijnmedewerker naar heftruckchauffeur en van bijrijder naar planner. Daardoor doen ze niet alleen nú betekenisvol werk, maar blijven ze dat in de toekomst ook doen. Zo blijven ze bijdragen aan de groei van je bedrijf.

Onze opdrachtgevers

Doordat wij jarenlang actief zijn in de sectoren logistiek en transport, ondersteunen wij inmiddels veel opdrachtgevers in het vinden van de best passende kandidaten. Daarbij is de vraag van de opdrachtgever voor ons altijd leidend. Alleen door goed het gesprek aan te gaan ontstaat een succesvolle relatie. En kunnen we samen zorgen voor de groei van jouw bedrijf. We werken samen met opdrachtgevers als AS Watson, Brocacef, Cornelissen Transport, DHL, Flora Holland, The Greenery en GVB.

Ontvang meer informatie