Zonnepanelen monteur

Altijd op tijd je Zonnepanelen monteur in huis

De vraag naar Zonnepanelen monteurs neemt alsmaar toe. Het tekort loopt extreem op en ervaren monteurs zijn al aan het werk. Daarom doen wij het anders. Olympia leidt zelf monteurs op met ons eigen opleidingsprogramma ‘Olympia Zonnepanelen monteur’. Zo helpen wij je tijdig aan gespecialiseerde medewerkers. En dragen we bij aan de groei en continuïteit van je bedrijf.

Hoe werkt het?

Olympia verzorgt de werving, selectie en opleiding van kandidaten. Wij vullen je vacatures in met direct operationeel inzetbare leerling monteurs die passen bij je bedrijfscultuur. Want wij werken aan werk dat ertoe doet. Zodat mensen bijdragen aan wat belangrijk is voor henzelf en hun omgeving. Wij kijken daarom niet alleen of iemand op papier de juiste kandidaat is, maar vooral naar waar iemand energie van krijgt. Uit ervaring blijkt dat deze intensieve methode in 95 procent van de gevallen leidt tot een succesvolle match. Zo krijg jij de meest gemotiveerde en passende medewerkers. Na een uitzendperiode van 1.040 uur kun je de kandidaat kosteloos in vaste dienst nemen.

Wat levert het jou op?

Directe inzetbaarheid

Na een week introductie kan de flexkracht direct fulltime voor je organisatie aan de slag.

Werken en leren

De flexkracht blijft naast werken ook leren en vergroot continue zijn of haar kennis.

Flexibiliteit

De opleiding is voor een groot deel online en start op ieder gewenst moment.

Ontzorging

Continue begeleiding, optimale aansluiting op het werkproces en veiligheid door opleiding.

Zo werven wij de juiste Zonnepanelen monteurs

Of je nu één of meerdere kwalitatief goede Zonnepanelen monteurs zoekt die bovendien passen bij je bedrijf, wij doorlopen altijd deze vijf stappen.

1. Zoekprofiel opstellen

We stellen samen een uitgebreid zoekprofiel op. Daarin bepalen we welke vaardigheden, drijfveren en opleiding de Zonnepanelen monteur nodig heeft. Het zoekprofiel zorgt voor een duidelijke richting in alle vervolgstappen.

2. Cultuurmatch

Aansluiting bij de bedrijfscultuur speelt een belangrijke rol. Daarom bezoeken wij jouw bedrijf om een helder beeld te kunnen vormen. Onze cultuurmatch staat centraal en wordt in een vroeg stadium getoetst bij de kandidaten. Dit voorkomt teleurstellingen en vroegtijdige uitstroom.

3. Wervingsplan

Daarna maken we een wervingsplan dat is gebaseerd op historische data rondom het zoekprofiel. We werven niet alleen onder actief werkzoekenden, maar ook onder de passieve doelgroep met technische vaardigheden in jouw regio. Zij hebben vaak nog weinig kennis van het vak Zonnepanelen monteur, maar beschikken wel over de vereiste competenties. Dit is een zeer waardevolle doelgroep. Zo bereiken wij ook kandidaten die bij traditionele werving niet in beeld komen.

4. Kennismaking bij jouw bedrijf

De beste kandidaten stellen we aan je voor in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunnen jij en de kandidaat elkaar vragen stellen en inschatten of jullie bij elkaar passen.

5. Toetsing

Na de kennismaking start de kandidaat direct met de introductie. Dit is een online module inclusief toetsing die de kandidaat op elk moment en op elke plaats kan volgen. In deze module leert de kandidaat de basisvaardigheden, veiligheidseisen en huisregels. Na een succesvolle afronding is de kandidaat al na één week operationeel inzetbaar in jouw bedrijf.

Bewezen succesvol

Door onze samenwerking met verschillende organisaties, waaronder Technicom, beschikken we over veel kennis van deze specialisatie. Gecombineerd met onze intensieve wervingsmethode realiseren we daarom in de praktijk in 95 procent van de gevallen een succesvolle match. Olympia biedt jou dé oplossing voor het invullen van je vraag naar Zonnepanelen monteurs!

Nieuwsgierig? Vraag meer informatie aan.