Robert Heinst vergroot regionale impact met overname Zevenaar

02-09-2021

Robert Heinst, franchiseondernemer van de Olympiavestigingen in Lichtenvoorde, Doetinchem, Hengelo en Haaksbergen zet een belangrijke strategische stap met de overname van kantoor Zevenaar. Heinst neemt het ondernemersstokje over van Nancy Heijnen. Deze overname per 1 september 2021 is een logische ontwikkeling binnen de Olympia-missie mensen en organisaties te gidsen door de veranderende arbeidsmarkt waarin de betekenis van werk centraal staat.

Olympia kiest er bewust voor om te werken met een groot aantal franchiseondernemers. De combinatie van landelijke kracht en lokale betrokkenheid en karakter, biedt voordelen voor zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever. Robert Heinst heeft vele jaren ervaring in HR en commercie binnen het bedrijfsleven en als ondernemer in de uitzendbranche. Hij kent de arbeidsmarkt in Oost-Nederland als geen ander.

Overname biedt slagkracht en bereik

De overname van kantoor Zevenaar past volledig bij de ambities van Robert Heinst in Oost-Nederland. Robert: “Door het bundelen van onze krachten kunnen we nog meer bedrijven en mensen helpen met de transitie naar werk van betekenis. Want alleen dan ervaren mensen meer voldoening in hun werk, ontstaat een hoger niveau van collectief welzijn en een duurzame regionale arbeidsmarkt waarin kennis en kunde behouden blijven. Niet alleen binden we flexkrachten aan ons door te bemiddelen in hun loopbaan, we delen onze kennis en expertise, zetten ons netwerk in en zorgen voor bij- en omscholing. De schaalvergroting en efficiëntie die we bewerkstelligen met de overname, zorgen voor extra slagkracht en bereik. De regio sluit niet alleen geografisch goed aan bij ons werkgebied, maar ook bij onze focusgebieden contactcenter, (smart) industrie, techniek, generiek mkb en transport & logistiek met de aanwezigheid van onder andere het bedrijventerrein 7Poort. We hebben een brede sectorkennis en passende dienstverlening voor deze segmenten.”

Bekende gezichten

Robert Heinst en zijn team werkten al geruime tijd samen met het Olympia-kantoor in Zevenaar. De kantoren hebben dezelfde structuur, missie, mentaliteit en drive. Robert: “Het kantoor staat goed bekend onder zowel flexkrachten als zakelijke relaties. Dat vertrouwen en die relatie bouw ik graag verder uit door de gezamenlijke kennis en ervaring te bundelen om mens en organisatie verder te ontwikkelen in een veranderende markt. Uiteraard samen met de huidige, ervaren medewerkers die in Zevenaar werken.”


Olympia 20212414 2
Perscontact Karlijn Stoelinga