Moederbedrijf Olympia transformeert naar dyo people solutions

20-03-2024

De volledige potentie van werk benutten. Dit is de purpose van het moederbedrijf van Olympia, Ennea, VAPRO, &iedereen en STOC, dat vandaag haar nieuwe identiteit onthult onder de naam dyo people solutions. De moedermaatschappij vertegenwoordigt een groep van vooraanstaande bedrijven in de HR-dienstverlening, die zich kenmerken door ondernemerschap en maatschappelijke impact. De dochterbedrijven profiteren van de kracht van het moederbedrijf en worden ondersteund vanuit het dyo shared services center.

“Het Griekse woord 'dyo', dat 'twee' betekent, weerspiegelt de twee unieke kenmerken van haar dochters: ondernemerschap en impact. dyo streeft naar een samenleving waarin al het werk maatschappelijke impact heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit bereiken als we werk inzetten als een middel om de maatschappelijke kernvraagstukken van nu en de toekomst aan te pakken,” zegt Dimitri Yocarini, CEO dyo people solutions en Olympia.

 

Introductie &iedereen

De lancering van dyo is tegelijkertijd de introductie van &iedereen aan het grote publiek. Met een team van gecertificeerde PSO-adviseurs legt de onderneming zich toe op het duurzaam begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Onder leiding van directeur Cees Verkuyl draagt &iedereen bij aan het bevorderen van gelijke arbeidsmarktkansen voor iedereen. 

Overname VAPRO en STOC

De groei van dyo people solutions omvat ook de recente overname van VAPRO, dé opleider en detacheerder in de procesindustrie en STOC, het opleidingsinstituut voor zorg & welzijn. Deze dochters versterken de groep op het gebied van duurzaam opleiden en detachering.

 


Olympia 20212414 2
Perscontact Karlijn Stoelinga