Kom werken bij Olympia

Wij geven werk betekenis

Werken bij Olympia voelt als thuiskomen. Wij vinden jouw doel in het leven belangrijk en bieden je een plek waar jij jezelf kan zijn. Jouw collega’s staan voor je klaar om je te helpen waar nodig. We inspireren elkaar dagelijks en halen het beste in elkaar naar boven. Er heerst een goede sfeer op zowel het service center als op onze 130 vestigingen. We zoeken elkaar op, delen kennis en vieren resultaat met elkaar. Het maakt ons niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, wij werken gezamenlijk aan onze betekenis van werk.

Wij zijn ondernemend en sociaal en leggen verbindingen met kandidaten, klanten en collega’s om impact te kunnen maken. Dat doen we op basis van respect. Iedereen wordt met open armen ontvangen, we houden namelijk van individualiteit en collectiviteit omdat wij samen het verschil kunnen maken.

Samen in gesprek

Bij Olympia is iedereen belangrijk, we doen immers allemaal betekenisvol werk. Althans, daar werken we graag samen met jou naar toe. We gaan in gesprek over de waarde van betekenis, de impact die dat heeft op elk individu, op onze samenleving.

Uiteindelijk willen wij mens en organisatie helpen naar een wereld waarin betekenis van werk centraal staat. Jouw collega’s zijn daarnaast warme mensen en staan altijd voor je klaar. Zowel op werk als op privé vlak is Olympia een werkgever die aandacht voor je heeft. Prestaties vinden wij belangrijk maar het vinden van jouw persoonlijke betekenis is voor ons nog veel belangrijker!

Werken op een franchise vestiging

Werken op een franchise vestiging


Kom werken als intercedent, recruiter of een andere uitdagende functie op één van onze franchise vestigingen.

Bekijk vacatures

Werken op één van onze vestigingen of op het service center

Werken op één van onze vestigingen of op het service center

Ga aan de slag op één van de vestigingen van Olympia Nederland of op ons service center op de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Marketing, Communicatie, Finance, IT of Sales.

Bekijk vacatures

Jouw ontwikkeling bij Olympia

Als medewerker bij Olympia bieden we jou een omgeving waarin jij kan groeien en ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Uit ervaring weten wij dat je het meest leert door te doen. Leren op de werkvloer, samen met jouw collega’s en leidinggevende die jou voorzien van coaching en feedback.

Vanuit onze Academie voeden we jou met de juiste kennis en tools om jouw groei in je rol te realiseren. Hier bieden we je een opleidingsaanbod voor waar we samen actief mee aan de slag gaan.

‘’Bij Olympia inspireren wij anderen en onszelf. Wij zijn echte aanpakkers en helpen elkaar te ontplooien, zodat we optimaal impact kunnen maken op de wereld.’’ 

OLY 002 Body 20200313 Werkenbij 1

Onze kernwaarden

Ongecompliceerd naar resultaat

Ongecompliceerd naar resultaat

Oprecht, direct en betrouwbaar handelen, werken en omgaan met collega's, kandidaten en klanten.

Ondernemen doen we samen

Ondernemen doen we samen

Binnen gestelde kaders vrijheid van handelen en denken gebruiken om kansen te zien en om te zetten in acties.

Gepassioneerd vakmanschap

Gepassioneerd vakmanschap

Gedreven om het beste resultaat uit jezelf te halen, continu op zoek naar mogelijkheden te leren en de hoogste kwaliteit na te streven.

Betekenisvolle groei

Betekenisvolle groei

Actief en substantieel bijdragen aan de persoonlijke groei van je collega, kandidaten en klanten.