Kom werken bij Olympia

Wij geven werk betekenis

Onze merkbelofte is “Olympia geeft werk betekenis”. Zingeving is een belangrijke factor in het beleven van werkgeluk. Werk waarmee mensen invulling geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend en snel verandert zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen. Bij Olympia werken we samen met collega’s, kandidaten en klanten. Samen werken we aan een betere toekomst door te groeien en te kijken hoe het anders kan. De betekenis van werk en zin geven aan het werkende bestaan zijn onderdeel van de merkbelofte van en van werken bij Olympia.

Dagelijks bieden we werk aan ruim 15.000 mensen vanuit 130 vestigingen. Bij Olympia waait er een frisse wind en voel je de nieuwe energie. We bewegen van een traditioneel uitzendbureau naar een gids voor kandidaten en opdrachtgevers in de arbeidsmarkt van de toekomst.

Werken op een franchise vestiging

Werken op een franchise vestiging


Kom werken als intercedent, recruiter of een andere uitdagende functie op één van onze franchise vestigingen.

Bekijk vacatures

Werken op één van onze vestigingen of op het hoofdkantoor

Werken op één van onze vestigingen of op het hoofdkantoor

Ga aan de slag op één van de vestigingen van Olympia Nederland of op ons hoofdkantoor op de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Marketing, Communicatie, Finance, IT of Sales.

Bekijk vacatures

Onze kernwaarden

Ongecompliceerd naar resultaat

Oprecht, direct en betrouwbaar handelen, werken en omgaan met collega's, kandidaten en klanten.

Ondernemen doen we samen

Binnen gestelde kaders vrijheid van handelen en denken gebruiken om kansen te zien en om te zetten in acties.

Gepassioneerd vakmanschap

Gedreven om het beste resultaat uit jezelf te halen, continu op zoek naar mogelijkheden te leren en de hoogste kwaliteit na te streven

Betekenisvolle groei

Actief en substantieel bijdragen aan de persoonlijke groei van je collega, kandidaten en klanten.

Modern en goed bereikbaar!

Sinds 2019 is Olympia gevestigd naast het NS station van Hoofddorp. We zijn gevestigd in Pharos op de 16de en 17de etage en hebben vanaf hier een fenomenaal uitzicht over Amsterdam, Schiphol en de Haarlemmermeer.

Door onze ligging zijn we goed bereikbaar met de trein vanaf Amsterdam en Leiden en vele (snel)buslijnen stoppen ook voor de deur! We moedigen iedereen aan om met het OV of met de fiets te komen.  In een modern en duurzaam kantoorpand bieden we je een inspirerende werkplek voorzien van alle moderne gemakken. Iedere dag wacht op jou een geweldige lunch en aan het einde van de week vieren we onze successen met een gezamenlijke borrel. Benieuwd naar onze werkplek? We geven je graag een rondleiding!

Jouw toekomstige collega's

Samen met 700 collega’s zorg je ervoor dat we onze services blijven verbeteren. Dat betekent goed luisteren, doorvragen en taken slimmer aanpakken, zodat we groeien en succesvoller worden. Bij Olympia heerst een open cultuur. Onze directie is toegankelijk voor iedereen. Heb je een goed idee? Dan krijg je van ons de kans en ruimte om dit uit te werken.

OLY 002 Body 20200313 Werkenbij 1

Flexibel werken

We groeien toe naar een organisatie waar flexibele werktijden en gedeeltelijk locatie onafhankelijk werken normaal zijn. Om onze teamprestaties nog beter tot zijn recht te laten komen werken we deels al agile / scrum. Kom op avontuur bij een organisatie die bruist van ondernemerschap, warme (en toch zakelijke) collegialiteit en grote ambities. Waar je persoonlijke ontwikkeling vorm krijgt, in een prettige werkomgeving met een grote diversiteit aan collega’s. Dát maakt werken bij Olympia uitdagend en vernieuwend.

Alvast een beeld krijgen van je nieuwe collega's van Olympia? Bezoek onze LinkedIn company page.

Olympia op LinkedIn

Onze nieuwe koers

We zijn bezig onze nieuwe strategie te implementeren, onze merkbelofte uit te rollen en deze nog meer bekendheid te geven. Om dat te bereiken moeten we veel processen opnieuw inrichten en automatiseringskeuzes maken.  Olympia wordt dus grondig verbouwt tot een digitaal gedreven bedrijf met mooie en coole dingen, die onze medewerkers in staat stellen om werk van betekenis aan klant en kandidaat te blijven bieden. De human touch willen we hierbij natuurlijk niet uit het oog te verliezen. De doelstelling is om dit eind 2020 gerealiseerd te hebben. We starten niet vanaf nul, er is al het nodige, maar er moet ook nog een hoop gebeuren. Dat gaat zeker niet zonder slag of stoot, maar gaat leiden tot een geweldig bedrijf, zowel voor onze kandidaten, klanten als voor onze eigen medewerkers, dáár zijn we van overtuigd!