BLOM Opleidingen

BLOM Opleidingen is dé specialist in het trainen van bestuurders en gebruikers van een heftruck, reachtruck, hoogwerker of bovenloopkraan. Wij geloven in de kracht van het trainen op de eigen locaties, hiermee ontzorgen wij onze relaties en bieden wij de cursisten de best mogelijke omstandigheden voor het veilig en efficiënt leren werken met het betreffende materieel. Bekijk hier onze heftruck opleidingen. 
 

V-Kam Education

V-Kam Education is al sinds 2001 actief als opleidingsinstituut in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Voor Olympia verzorgt V-Kam Education onder andere de heftruck opleidingen. 

Verkeersschool Van Buuren

Opleider in de regio Haaglanden & Rotterdam, voor al rijbewijzen, transport, logistiek & veiligheidsopleidingen. Wekelijks verzorgen wij de training voor heftruck en reachtruck. Kijk voor de actuele data bij Verkeersschool Van Buuren. Wij begeleiden u graag naar uw juiste certificering. 
 

P.T.C. Opleidingen

P.T.C. Opleidingen is gespecialiseerd in Heftruck opleidingen, ARBO opleidingen en NEN 3140 Opleidingen. Hierdoor zijn zij bijzonder interessant voor zowel cursisten als bedrijven. Ruim 90% van de opleidingen zijn maatwerk opleidingen. Mede dankzij hun In-Company systeem is P.T.C. Opleidingen in staat om scherpe prijzen te kunnen offreren. Meer weten? Kijk dan snel bij P.T.C. Opleidingen. 
 

HER Opleidingen & Advies

Als jij behoefte hebt aan scholing en op zoek bent naar een passend opleidingsbeleid ben jij bij HER Opleidingen & Advies aan het juiste adres. Buiten hun grote aanbod van trainingen is HER ook gespecialiseerd in het opleiden van heftruckchauffeurs maar ook Reachtruckchauffeurs. Benieuwd naar wat HER Opleidingen & Advies voor jou kan betekenen? Surf dan naar HER-opleidingen.nl en stel je vragen. 
 

Don Opleidingen

Door jarenlange ervaring met het opleiden van heftruckchauffeurs is Don Opleidingen een goede partij om te bezoeken. Het is hier mogelijk om opleidingen te volgen op diverse leertempo's. Met hun slagingspercentage van 99% voegen zij daad bij het woord en zijn zij bereid om jou de opleiding te bieden die je zoekt. Voor meer informatie bezoek je Don Opleidingen.
 

Opleidingscentrum DIBO 

Met hun 50 jaar ervaring in het lesgeven van cursisten weet Opleidingscentrum DIBO dit op een goede, snelle en voordelige manier te doen. In de regio's Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen zijn zij niet meer weg te denken. Opleidingscentrum DIBO geeft haar kennis en vaardigheden graag door aan hun cursisten en is kwaliteit van hun instructeurs en medewerkers gegarandeerd door de regelmatige scholing die zij ondergaan. Kijk bij Opleidingscentrum DIBO voor meer informatie over de opleiding tot heftruckchauffeur.


Wij helpen u graag uw ambities te realiseren