Wil jij je omscholen?

Door de coronacrisis hebben vele flexkrachten hun werk verloren. Dat geldt voor jou misschien ook. Terwijl in andere sectoren, zoals in de vitale beroepen, juist vraag ontstaat. Ook door de nieuwe 1,5 meter-maatschappij ontstaan extra banen. Wij gaan jou helpen om in een van deze nieuwe banen aan de slag te kunnen. Heb je nog niet de juiste ervaring? Volg onze online training als startpunt voor het omscholen naar een van de beroepen in de vitale sector. Denk aan banen in de Logistiek, Productie, Callcenters, de Voedselketen, Afvalverwerking, Gemeentelijke overheid en Techniek. 

 

Direct aanmelden

Vul het formulier in, je ontvangt direct een mail om je aan te melden.

Hoe werkt de online training?

We bieden 1.000 werkzoekenden de mogelijkheid om een online training te volgen. Deze training kost je niets. Kies uit de volgende online trainingen om je om te scholen naar een van de volgende beroepen:

  • Logistiek medewerker
  • Orderpicker
  • Magazijnmedewerker
  • Productiemedewerker
  • Klantenservice medewerker
  • Administratief medewerker

Daarnaast bieden we losse trainingen zoals Excel 365, VCA basis (veiligheid en gezondheid) en het opstellen van het perfecte cv. Door één van deze trainingen te volgen, vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Je volgt de training via een mobiele app. Het maakt daarbij niet uit welke werkervaring of opleiding je hebt. We starten namelijk vanuit jouw kracht en de mogelijkheden om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen. Via je contactpersoon op de vestiging ontvang je begeleiding over hoe je je aanmeldt voor de training en wat de volgende stappen zijn. 

Certificaat

Heb je de training met succes afgerond? Gefeliciteerd! Je ontvangt een certificaat. Dit is het bewijs dat je de basisvaardigheden beheerst die nodig zijn voor het beroep van jouw keuze. Met het certificaat kun je makkelijker instromen bij een van de bedrijven waar wij afspraken mee hebben gemaakt. Wij helpen je daarbij, maar ook als dit via een andere weg gebeurt, is ons doel bereikt. Zo kun jij namelijk de opgedane kennis aanvullen met ervaring in de praktijk. En je omscholing verder invulling geven.

Wat vragen we van jou?

Werk heeft op meerdere manieren betekenis voor mensen. Zoals verbondenheid met je collega’s en de organisatie. Jezelf ontwikkelen en uitdagen en het aanbrengen van structuur in je dagelijkse leven. Kom je zonder werk te zitten, dan valt dit bijna allemaal weg. Met deze online training en het vervolgtraject helpen wij jou aan nieuwe kansen en perspectief. Het enige wat we jou vragen is er volledig voor te gaan en je aan onze gemaakte afspraken te houden. 

Grijp dus je kans en vul bovenstaand formulier in. We nemen direct contact met je op.