Amsterdam en Olympia

Al bijna 10 jaar partners in een samenwerking die zich nog steeds verbreedt en verdiept. Wij zijn er trots op dat wij ook de komende jaren weer officieel leverancier van de gemeente Amsterdam zijn.

Amsterdam fietsenAmsterdam koffieAmsterdam zon

Het gezicht van Amsterdam

Onze speciale gemeente unit in Amsterdam werft en selecteert de beste mensen voor de stad. Snel en zorgvuldig, met aandacht voor persoonlijke talenten en drijfveren. Voor het Contact Center Amsterdam, reiniging, secretarieel en overig personeel. Mensen die mede het gezicht van Amsterdam bepalen.

Amsterdams ondernemerschap

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uitzenden, detacheren en payrolling. Maar wat ons bijzonder maakt, is ons Amsterdams Franchiseondernemerschap. Wij wonen en werken zelf in Amsterdam. We kennen en begrijpen de dynamiek en de ambities van de stad. Die ambities helpen wij realiseren. Dat doen we niet alleen door het leveren van de beste mensen.

We zetten ons in voor social return door het wegnemen van vooroordelen en het actief delen van kennis. Wij verbinden Werkgeversservicepunt, doelgroepen en werkgevers door ze bij elkaar te brengen en te activeren. Dat kunnen we als onderneming van ondernemers als geen ander en wij voelen ons hiervoor werkelijk verantwoordelijk.

Bob Dhondt, Tactisch Inkoper SHP gemeente Amsterdam
"Olympia toonde zich in de aanbesteding een ondernemende samenwerkingspartner. Ze hebben laten zien zowel op strategisch als op uitvoerend vlak te begrijpen voor welke uitdagingen wij als gemeente staan. Wij kijken uit naar een succesvolle en duurzame samenwerking met Olympia."

Team Olympia gemeente-unit

Flexwerkers zijn bij ons in goede handen

Elke Olympia flexwerker kan dan ook rekenen op onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid en een opleidings- en ontwikkelingsplan op maat. Alle administratieve zaken zijn uiteraard goed en efficiënt geregeld en via Mijn Olympia altijd inzichtelijk. Wilt u de flexwerker(s) van uw oude leverancier bij Olympia onderbrengen?

Ons speciaal geformeerde transitieteam onder leiding van projectleider Annemarijke Onrust en transitiemanager Marco ten Hoven staat garant voor een soepele overgang van flexwerkers naar Olympia. Zorgvuldigheid is gegarandeerd dankzij ons gestandaardiseerde transitiestappenplan. Of de transitie van flexwerkers nu volledig digitaal of persoonlijk plaatsvindt, een goede communicatie met de betrokken flexwerker(s) staat altijd voorop. U hoeft de transitiekandidaat alleen maar aan te melden, de rest regelen wij. Uiteraard altijd in overleg met u. U meldt de kandidaat aan met één muisklik: 

Transitie-flexwerker aanmelden

"Wat is nou een beter begin van de werkdag dan een kop écht lekkere koffie?"

Koffie schenken

Foto: Olympia schenkt gratis koffie op Amsterdamse gemeentelocaties. 

Volgens onderzoek goed voor de werklust, de productiviteit en de motivatie.  De afgelopen dagen  stond de Olympia barista voor de deur bij diverse gemeentelocaties om de start van de vernieuwde samenwerking voor de komende jaren te vieren. Zo’n 1200 medewerkers van de gemeente Amsterdam werden getrakteerd op een heerlijke verse espresso of cappuccino.

Linkedin icon Via Linkedin: "Bedankt voor de lekkere koffie en gefeliciteerd met de aanbesteding!", aldus een tevreden medewerker binnen de Gemeente Amsterdam.

Meer informatie?

Voor aanvragen, afspraken, uitleg, oplossingen of een kennismaking is de Olympia gemeente-unit iedere werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar via 020 489 26 34 of via gemeenteamsterdam@olympia.nl

Olympia Amsterdam gemeente-unit
Haarlemmerstraat 41
1013 EJ Amsterdam

Werken bij de gemeente Amsterdam?

Klik hier voor de actuele vacatures (en direct solliciteren).

Like Olympia Amsterdam op Facebook

 

 

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren