Olympia Nederland benoemt Susan Swarte (49) tot Chief Financial Officer (CFO). Met de komst van Swarte weet Olympia zich verzekerd van een zeer ervaren financial. Lees meer…

De afgelopen jaren was Swarte CFO bij onder andere de Van Hessen Groep, De Staatsloterij en OctoPlus NV. Zij heeft het finance vak geleerd bij Unilever en Numico. Daarnaast is zij non-executive board member bij Peterson Control Union. Eerder was zij commissaris bij onder andere Heineken Nederland en Generali Nederland NV.

Dimitri Yocarini, CEO van Olympia Nederland: “Wij zijn erg enthousiast dat Susan het team komt versterken. Er is een belangrijke rol voor haar weggelegd in de ontwikkeling van ons bedrijf, gezien de groei die we doormaken en grote ambities die we hebben.”

Swarte: “Olympia is een ondernemend bedrijf met een grote ambitie. Dat spreekt mij enorm aan. Die ondernemersmentaliteit zit in de hele organisatie. Bij de franchisenemers, de eigen beheer-vestigingen en ook op het Service Center. De combinatie van ondernemerschap, lokale aanwezigheid en mogelijkheden die digitale innovatie biedt, is uniek en ik draag er graag aan bij om die maximaal te benutten voor klanten en kandidaten.”


Meer nieuws